Wpis z mikrobloga

• 35
Kiedy udajesz bogatego Niemca co go stać na wszystkie exy i śmiejesz się z polskiej biedoty, ale nadal przychodzisz dowartościowywać się na wykop bo w Niemczech jesteś tylko pionkiem na zmywaku. Patrzcie na typa @Janusz_z_rivii, dwa lata u szwaba i już czyta po niemiecku. XD Germanizacja przebiega znakomicie, dziadek na pewno jest z ciebie dumny. Połóż się jeszcze plackiem na chodniku, będziesz jeszcze bardziej nowoczesny i postępowy. Sprzedałeś się polaczku za 8 euro na godzinę ¯_(ツ)_/¯
#bekazpodludzi #niemcy #emigracja #ps5 #ps4 #xbox
daeun - Kiedy udajesz bogatego Niemca co go stać na wszystkie exy i śmiejesz się z po...

źródło: comment_1642933763nb8Z5h1dcOx9QyEHvqWnIh.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
@daeun: I co z tego, że ktoś ma po niemiecku playstation xD sam mam ustawione opcje po niemiecku na kompie i telefonie, żeby mieć ciągłą styczność z językiem którego się uczę. Na miejscu jego dziadka byłbym dumny z tego, że mój wnuk zna 2-3 języki obce. Myślenie narodowca.
  • Odpowiedz
@daeun: Nie wiem czemu ale jak wszedłem na stronę Sonego sprawdzić swoje podsumowanie roku to mi wyświetliło wszysko po niemiecku. Tyle co tam było to słówek znam wiec nie szukałem w ustawieniach by zmienic język :)

• Odpowiedz
dziadek jest z ciebie dumny

@daeun: zależy który. Od strony matki sam mówił biegle po niemiecku jako że urodził się i wychował w DE:) więc byłby dumny

sprzedałes się polaczku

@daeun: O zobacz, akurat takie wrażenie miałem pracując u Janusza w PL XD
  • Odpowiedz
@s---k: Po ch…? Ja tam wszystko rozumiem, a jak wykopki nie rozumieją takich prostych wyrazów co na screenie (a większość uczy-uczyła się niemieckiego w Polsce) to ich problem
  • Odpowiedz