Aktywne Wpisy

straszny_cham +15
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +98

Mam wtyczkę na WP w której jedno pole input jest "text" aby wpisać sobie nazwę/tytuł. Chciałbym to pole ograniczyć do wpisywania tylko kilku nazw i wpadłem na pomysł, że zmienie to pole na dropdown z listą już z góry ustaloną do wyboru.
Czy istnieje sposób na "wstrzyknięcie" w to miejsce innego inputa? Nie ma chyba możliwości nawet edycji tego miejsca z poziomu ftp. Blagam pomóżcie
#programowanie #js #php
function convertInputTextToSelect() {console.log('start')
if (jQuery('#_wc_booking_person_types_person_name_0').length)
convertInputTextToSelect();jQuery('body').on("click", '#_wc_booking_has_person_types', function() {Komentarz usunięty przez autora
if (jQuery('#_wc_booking_person_types_person_name_0').length) {A jak przeładujesz stronę (nie klikaj w checkbox) to jaki id ma ten input text?
convertInputTextToSelect();jQuery('body').on("click", '#_wc_booking_has_person_types', function() {Wkleiłem ten kod i nic się nie zmieniło. Nadal aby wywołać dropdowna trzeba klikną i odkliknąć.
Myślę, że może to jest przez to, że dodaje i usuwa przez to klikanie "włącz" klase: wcfmhead_hide , nie wiem kurcze.
jQuery('document').ready(function() {convertInputTextToSelect();
jQuery('body').on("click", '#_wc_booking_has_person_types', function()jedyne co jeszcze mnie martwi to jest tam opcja na zasadzie "dodaje kolejne" gdzie wtedy zmienia klasy i wszystkie pliki w ten sposób, że dopisuje np.: wcbookingpersontypespersonname1 dla drugiej pozycji, wcbookingpersontypespersonname2 dla trzeciej i tak dalej. W tych pozycjach również wyświetla się option value z Twojego kodu, ale już nie przetwarza po zapisaniu na option
jQuery('document').ready(function() {convertInputTextToSelect();
jQuery('body').on("click", '#_wc_booking_has_person_types',