Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

chybaDapi +79
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chodzi mi raczej o to, że dziewczęta z bliżej nieznanych powodów odcinają się całkiem od jednego z dóbr kultury i często nigdy do niego nie chcą wracać, uważając, że to dziecinne, albo "nie umieją".
Jak dziwne by było, gdyby z takich samych powodów jakaś grupa społeczna w sporej części nie oglądałaby filmów, albo nie słuchała muzyki.
Z czego wynika jakaś dziwna awersja do gier u tak dużej grupy dziewcząt?
#gry #przemyslenia #pytanie #rozowepaski
źródło: comment_16424111807lWMhoKiNbx26eJkzecIZT.jpg
PobierzNawet moja była miała jakąś nieuzasadnioną awersję do gier, a jak pytałem czemu to zaczynała p-------c ze ona to w dzieciństwie miała normalne życie i lepsze zajęcia od gier dla dzieci xD laska 20 lat a podejscie jak u podstarzałej Grażynki
2. Kobiety bardziej interesują interakcje międzyludzkie, grają tylko żeby się zrelaksować, nie interesuje ich aż tak fabuła, bo nie potrafią się wczuc
3. Kobiety są łatwiej odciagane od grania, gdyż mniej je to interesuje i wolą się spotkać z ludźmi irl. A kto nudnego i brzydkiego faceta by odciągał?
Nawet gruba i brzydka kobieta znajdzie
Ale
źródło: comment_1642413993hsXKxB5HfQJ1oTbb17ok54.jpg
Pobierz@martin123154: jest potencjał i małym nakładem pracy producenci mogą zwiększyć sprzedaż tworząc kobiece postaci
@martin123154: trochę to kastruje postacie. W sensie ja wolałem pograć przemyślaną Aloy niż mieć do wyboru Aloy i Alojzego, dwa razy wiedej dialogów do nagrania, więc mniejszy budżet na dopięcie tek kwestii
Swoją drogą - grasz w gry? Jeśli tak to w jakie i jak często spotkasz w nich dziewczyny? Albo nie wiem, na forach poświęconych tym grom itp.
Dane jak mówiłem, pokazują ci blisko 50/50 w sumie (z małą przewaga mężczyzn), ale dysproporcje są większe gdy sięgasz poza gry mobilne + tak średnio gry są rozbite na gatunki. Nie chciałem linkować żadnego badania, bo spojrzałem tylko z grubsza.
Przy czym to