Aktywne Wpisy

Greensy +98
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

Druga informacja jest o średnim wyniku prawidłowych/nieprawidłowych zgłoszeń i ta statystyka mimo iż dla średniego zgłaszającego będzie bardzo miarodajna to dla kogoś kto zgłasza więcej niż 50 razy w tygodniu nie, bo skrypt po prostu sumuje raz na tydzień poprawne i niepoprawne ze wszystkich tygodni.
Rekord jak łatwo się domyślić pokazuje najlepszy stan przy największej liczbie rozpatrzonych zgłoszeń na stronie naruszeń.
Dodatek napuchł trochę i ma 17 zamiast 7KB, więc dla osób które po prostu chcą wiedzieć ile jest zgłoszeń stworzyłem wersje mini.
- rozpatrzone zgłoszenia wyświetlane procentowo i przedstawiane belką
- informacja o procencie i ilości zgłoszeń po najechaniu na ikonkę
- statystyki rozpatrzonych zgłoszeń: ostatnio zapisany stan, średni stan (odświeża się co tydzień), rekord
- informację o zmianie w ilości prawidłowych i nieprawidłowych zgłoszeń
- zmiana ikonek w panelu naruszeń na bardziej jednolite
Naturalnie jak ktoś miał dodatek to powinien mu się zaktualizować sam.
#dodatek #abw #zglos #informator #update
źródło: comment_NsZyZTrG8LH5t0ShJhbpXPxLswH3jRPh.jpg
PobierzZapisywanie każdego zgłoszenia osobno jest póki co poza moimi możliwościami ale powoli sobie coś grzebie. :)
Problem leży w tym, że ja nie wiem jak pobrać ten tag, powód czy moderatora który oceniał, bo nie ogarniam na tyle dobrze js/jQuery, przetwarzanie to najmniejszy problem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)