Wpis z mikrobloga

Okej, w moim dodatku Informator od dzisiaj pojawiły się statystyki, póki co skromne, bo mamy ostatni stan (dzięki temu jest opcja, że wyświetla nam informację ile prawidłowych czy nieprawidłowych zgłoszeń przybyło/ubyło od ostatniej wizyty - według mnie przydatne, bo patrzę na to i wiem, czy coś mi ocenili).

Druga informacja jest o średnim wyniku prawidłowych/nieprawidłowych zgłoszeń i ta statystyka mimo iż dla średniego zgłaszającego będzie bardzo miarodajna to dla kogoś kto zgłasza więcej niż 50 razy w tygodniu nie, bo skrypt po prostu sumuje raz na tydzień poprawne i niepoprawne ze wszystkich tygodni.

Rekord jak łatwo się domyślić pokazuje najlepszy stan przy największej liczbie rozpatrzonych zgłoszeń na stronie naruszeń.

Dodatek napuchł trochę i ma 17 zamiast 7KB, więc dla osób które po prostu chcą wiedzieć ile jest zgłoszeń stworzyłem wersje mini.

- rozpatrzone zgłoszenia wyświetlane procentowo i przedstawiane belką

- informacja o procencie i ilości zgłoszeń po najechaniu na ikonkę

- statystyki rozpatrzonych zgłoszeń: ostatnio zapisany stan, średni stan (odświeża się co tydzień), rekord

- informację o zmianie w ilości prawidłowych i nieprawidłowych zgłoszeń

- zmiana ikonek w panelu naruszeń na bardziej jednolite

Naturalnie jak ktoś miał dodatek to powinien mu się zaktualizować sam.

#dodatek #abw #zglos #informator #update
D.....n - Okej, w moim dodatku Informator od dzisiaj pojawiły się statystyki, póki co...

źródło: comment_NsZyZTrG8LH5t0ShJhbpXPxLswH3jRPh.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Deykun: Mógłbyś przerobić ten skrypt tak, żeby zliczał poprawne/niepoprawne za każdym razem jak wchodzi się na stronę z naruszeniami? Mógłbyś zapisywać ostatni ID zgłoszenia i jeśli wcześniej wykryłbyś nowsze zgłoszenia oraz zapisał w localStoare ostatni ID
  • Odpowiedz
@Wiceps: (#)

Problem leży w tym, że ja nie wiem jak pobrać ten tag, powód czy moderatora który oceniał, bo nie ogarniam na tyle dobrze js/jQuery, przetwarzanie to najmniejszy problem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz