Wpis z mikrobloga

@ish_waw MDK, Aladyn, Prehistoric. Jakoś w 3 kl. podstawówki zainstalowałem po kryjomu w sali emulator snesa z milionem romów i dzięki temu przez kolejne lata kręciłem w szkole dobre lody na dystrybucji piratów xd rynek niestety zubożał wraz z popularyzacją internetu w powiatowych
  • Odpowiedz
  • 2
@ish_waw pierwsza gierka jaka pamiętam to GTA 2. Była ta taka nowość że graliśmy strzałkami na klawiaturze w ten sposób że prawa ręka obsługiwała strzałkę góra dół i prawa, a lewa ręka obsługiwała strzałkę w lewo XD z informy pamiętam jak babka nas o---------a żeby nie używać gumki w paincie bo plik się robi za duzy u na dyskietkę nie wejdzie. A potem w gimbazie to królował icetower i elastomania
  • Odpowiedz
@ish_waw: moja babka z inf dala mi dostep z kolegami do salki przez pare dni w czasie ferii zimowych(8 klasa podstawowki). Nie pojechalismy na ferie bo hajsu nie bylo to moglismy od 8 do 12 se pogr.. pouczyc sie.
A tak serio to przyniosla z domu oryginal C&C i bylo wow bo szkola wlasnie kupila nowy pentium 166mhz z monitorkiem CRT fikusnym (nie pamietam marki ale 17stka).

Reszta kompow to
  • Odpowiedz
Pamiętam w podstawówce mieliśmy ten żużel gdzie używało się jednego klawisza do skręcania i takie kreski jeździły. A jeszcze był Mistrz Klawiatury, którego używaliśmy na infie, ale czasami w czasie wolnym graliśmy w tryb gdzie szybko trzeba było nacisnąć spadający klawisz. Tylko dyrektor nam później zabronił, bo te literki były w postaci bomb i spadały na jakieś wieże xD no i przyszedł 11.09.2001 i się skończyło granie xD a w gimnazjum królował
bartman09 - Pamiętam w podstawówce mieliśmy ten żużel gdzie używało się jednego klawi...

źródło: temp_file8203940734094910831

Pobierz
  • Odpowiedz