Aktywne Wpisy
pmg98 +10
Najgorsze w tym remisie jest to, że teraz każdy będzie Urbana stawiał na piedestał, hurr durr remis z wielką Holandią, w końcu trener z powołania, to na pewno początek czegoś wielkiego - g---o prawda. Wyglądaliśmy w tym meczu absolutnie żałośnie, mieliśmy może 3 groźniejsze sytuacje, a przez 90% czasu staliśmy w miejscu obserwując jak Holendrzy wymieniają podania i i elektrycznie próbowaliśmy powstrzymać każde, nawet te najmniejsze zagrożenie z ich strony. Przepiękny gol

źródło: comment_1641882581y9oAugiEYD86kwdldSEr3C.jpg
PobierzDeweloperka to ostry z-------l, ale nawet w idealnym miejscu pracy trzeba się pisać na poświęcenia w designie i fakt, że (świadomie lub nie) dokonano go na gangach mi nie przeszkadza.
Z chęcią oddałbym jeszcze więcej głębi gangów za 1-2 porządne wątki poboczne związane z Corpo
@Kraniec: Tiger Claws chyba się nazywali. Wliczają się - ogólnie w NC jest z 6 albo 7 gangów xD
źródło: comment_1641898643ZUum126fnT2WkVsG4xbjGt.jpg
PobierzAND REMEMBER, RESPECT IS EVERYTHING!
Zabawne, że w grze z karków też zrobili debili - można pomylić z prawdziwością ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Exenex mi tam nie zależało na systemie reputacji, ale wystarczyłoby jakoś chociaż wpleść V w intrygi i konflikty między nimi tak aby każdy z nich w miarę poznać, oczywiście z opcją opowiedzenia się po stronie lub przeciwko w kluczowych zadaniach, a dostaliśmy po prostu różne skórki na ten sam typ losowego przeciwnika. A do teraz pamiętam jak byłem zachwycony
@Aerin: ja tak samo ( ͡° ʖ̯ ͡°)