Aktywne Wpisy

jmuhha +57
wezcie mi wytlumaczcie jak ludzi stac na budowe takiej chaty a zarabiaja 6k i pracuja bez weekendow? ლ(ಠ_ಠ ლ)
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
Pobierz
mannoroth +768
źródło: 1000015971
Pobierz

Opakowanie jest duże, to aż 80g nie to co gówniane 20g w polskim sklepie.
Dziś otworzyłam Neapolitanę, przyprawę z czosnkiem i suszonym pomidorem. Producent wymienia tam jeszcze sól i pieprz, ja ich nie czuję, jest za to dla mnie szokująco dużo suszonego, bardzo pachnącego pomidora (ʘ‿ʘ). Jest o wiele lepsza niż topowe z wyższej półki jakie znamy np. Kotányi itp.
Dla wiecznie oszukiwanego na jakości i cenie w stosunku do ilości Polaka to szok. Każda przyprawa jest w tej samej cenie, ok. 4 zł, nie pamiętam czy 4zł, czy 5.
Jak wiadomo u nas większość różni sie cenowo a te z pomidorem są najdroższe. Opakowanie ma wygodne zapięcie u góry, pierwszy raz widzę tak super zrobione, serio. W moim mieście tych przypraw nie było za wiele, ale widzę w googlach że firma ma ich od groma sprzedawanych na całym świecie, głównych plus wiele mieszanek.
#jedzenie #gotujzwykopem
źródło: comment_164173573673Q4Wh11ERWwfP3LZh2EE8.jpg
Pobierzhttps://eu.flyingtiger.com/pages/store-locator
@acotusie dziękuję
@Kressska: Mój zachwyt póki co opiera sie na dwóch przykładach, tak czy siak wiem że ludzie lubią suszone pomidory i wykorzystują nie tylko do pizzy więc posyłam w świat, te 4 zł za 80g to nie majątek, można wypróbować.
źródło: comment_164173888957m8EYqSUbsVt6QvyrS3sj.jpg
PobierzJednak zgadzam się ostatecznie z tym powyżej, bo sprawdziłem z ciekawości co mam w kuchni i tanie pomidory od kamisa mają w__ składzie 62% pomidorow.. więc różnica diametralna, twoją to sól z pomidorami. Ale smacznego
źródło: comment_16417409948llTaFPcmU1rTjqDHnBiG4.jpg
Pobierz