Aktywne Wpisy
grav1 +424
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

alkoJezus +95
No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
źródło: temp_file8372626651587661528
Pobierz

Właśnie tu nie jestem pewien z jednej się zgadzam z drugiej niemcy to
@LateNever: Ogólnie mam negatywne myśli co do przyszłości, czeka nas wielki kryzys ekonomiczny, mamy globalne ocieplenie oraz kryzys demograficzny w państwach pierwszego świata. To wszystko będzie się nasilać z roku na rok, będzie coraz więcej problemów. Uważam że systemy demokratyczne przystosowane do działania w spokojnych czasach nie wytrzymają takiego nasilenia, przez co era demokracji w europie się skończy na rzecz autorytaryzmu lub nawet jakichś nowych totalitaryzmów (oczywiście nie wszystkie
to że powiedzmy ty albo twoje koleżanki nie chodzą i się identyfikujecie jako szare myszki nie znaczy że tak jest z resztą
Wiec wiesz xd
puenta jest taka pozory mylą - nawet twoje koleżaneczki mogą o---------ć srogie rzeczy i się o tym nie dowiesz.