Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz
Lolenson1888 +18
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz

Za komuny wielki pan inżynier przyjeżdżał do wsi i bzykał/zapładniał miejscowe wieśniary. Teraz odpowiednikiem inżyniera jest obcokrajowiec, ale to też działa na całym świecie. W południowo-wschodniej azji też jako biały masz łatwiej.
źródło: comment_1641728762d02ZWNrzkwn23PEPSPpAHV.jpg
Pobierz@Habitican: No miał by tak samo bo jest zagraniczny, dodatkowo z tej "romantycznej" Francji. Gdyby Był Polakiem i mówił po polsku to wiadomo że miałbyś rację.
Obserwacje i doświadczenie. Widziałem brzydkich jak noc obcokrajowców którzy ledwo bełkotali po ang i zafascynowane nimi julki i tak dalej. Mógłbym kłamać, że wygląd jest jedynym czynnikiem ale widziałem na własne oczy, że to nieprawda.
Kiedyś muszę sam przeprowadzić eksperyment i poudawać obcokrajowca i
Nie, wielu pisze sobie to co akurat im wygodne nie zwracając uwagi na badania, ale jednak większość zgodzi się z tym że dla polek obcokrajowiec>polak
Wzrost bije wygląd, póki nie wyglądasz ponadprzeciętnie.
Mam podobne odczucia.
Do dzisiaj nie mogę zrozumieć skąd ta ogromna niechęć p0lek do swoich rodaków a Polska historycznie to kraj mimo wszystko wyższej kultury a jako państwo członek UE i NATO.
Może trzeba wystawić rachunek rodaczkom za to że żyją w kraju gdzie jednak są mają spore możliwości?
@LateNever: Szczerze to ja powątpiewam czy jako naród genetycznie i kulturowo w ogóle przetrwamy do XXII wieku, już teraz nas ubywa szybkim tempie. Zresztą uważam że kryzys demograficzny d-----e całe społeczeństwo ogólnie pojętego zachodu oraz zniszczy aktualny system w jakim żyjemy. A co do cech kraju trzeciego świata, to nie przejawiamy
@Teutonic_Reich: Też mam takie przeczucie. O ile jestem prawie pewny, że niemcy, angole i amerykanie jakoś przetrwają to o polsce nie mogę tego powiedzieć. Może to przez historię, nie wiem.