Aktywne Wpisy

annlupin +36
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

źródło: comment_16416533540UuZCGU3qKzFFCY3VC6luR.jpg
PobierzPo przejściu na POS zmniejszy się nagroda za blok więc poziom obciążenia sieci przy której będzie deflacja będzie niższy ale to też nie będzie non stop.
@WhiskeyIHaze: nie wiem o co Ci chodzi :) to co teraz trafia do minerów bedzie trafiac do stakerow wiec apr wzrosnie.
Po przejściu na POS zmniejszy się nagroda za blok więc poziom obciążenia sieci przy której będzie deflacja będzie niższy ale to też nie będzie non stop.
@banciur: tak Ciebie.
Ogolnie widze w tym watku brak zrozumienia dla pos. Pos zmniejszy nagrode dla walidatorow (minerow) za wykopanie bloku. Dodatkowo operowanie walidatora jest o wiele tansze w pos niz w pow wiec walidaotrzy nie musza
Wiec tak wg jeżeli POS by wszedł dzisiaj to jasne jedziemy z deflacja ale obstawiam że wejdzie za pół roku a wtedy:
- zakładam że jesteśmy blisko (albo w trakcie) pękania bańki
- skończy się szał na NFT albo rozejdą się po innych chainach
- upowszechnią się rollupy