Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Jestem zbulwersowany próbą odebrania wolności do wypowiedzi, jaką jest zablokowanie #konfederacja przez #facebook . Małe spory odchodzą na bok gdy zagrożone są rzeczy fundamentalne, tak więc gdyby to ode mnie zależało to w głosowaniu bardzo twardo i zdecydowanie wstrzymałbym się od głosu.
#pdk #tvn #heheszki #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka
@patykiem_pisane: lewica¯\_(ツ)_/¯
@Kaczypawlak: I kiedy to miało miejsce?
@patykiem_pisane: już od 1944 można powiedzieć( ͡° ͜ʖ ͡°) po okrągłym stole wiele się nie zmieniło¯\_(ツ)_/¯
@Kaczypawlak: To ty tak daleko sięgasz.(ʘ‿ʘ)
To ja przebijam. Od czasów zaborów. Prawacy zawsze kochali Rosję i cara, więc cenzura zaczeła sie już w XiX wieku(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞