Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Jestem zbulwersowany próbą odebrania wolności do wypowiedzi, jaką jest zablokowanie #konfederacja przez #facebook . Małe spory odchodzą na bok gdy zagrożone są rzeczy fundamentalne, tak więc gdyby to ode mnie zależało to w głosowaniu bardzo twardo i zdecydowanie wstrzymałbym się od głosu.
#pdk #tvn #heheszki #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka
@Kaczypawlak: Oho zawaiło robin hoodem czy innym Leninem. Ciekawe czy konfederacja w innych kwestiach niż wolność słowa(ale ofc gdy to jej sie ogranicza) podziela takie poglądy
@patykiem_pisane: są przeciwko ograniczeniom sanitarnym, reszta jest za, byli przeciwko ACTA, reszta była za( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie tyle Robin Hood czy tam Lenin, tylko normalna reakcja, najpierw załatwią konfę, potem innych, a potem przyjdą po nas. Kadry lewica ma
@Kaczypawlak: Są za stopLGBT gdy reszta opozycji jest przeciw¯\_(ツ)_/¯
@patykiem_pisane: tak samo jak są za segrecacją sanitarną czy ACTA¯\(ツ)_/¯ jednak LGTB dyskryminować nie można, jednak oni innych mogą(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Kaczypawlak: Konfederacji dyskryminować nie można, oni za to mogą (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@patykiem_pisane: właśnie widać, że dyskryminują i to więksi hipokryci od nich( ͡° ͜ʖ ͡°)
@patykiem_pisane: przecież oni wszystko by zakazali co im się nie podoba, ciągle się powtarzasz. To tak jak porównywać gwałciciela zwykłego i pedofila, a tu nawet równości nie ma( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaczypawlak: Konfederacjo myśli dokładnie tak samo, .¯\_(ツ)_/¯
@patykiem_pisane: właśnie nie, ale co tam wykopek wie lepiej¯\(ツ)_/¯ cenzurować chcą tych co chcą cenzurować innych a nie wszystkich jak leci, bo mają inne poglądy albo podpadli na przykład lewicy w inny sposób¯\_(ツ)_/¯
@Kaczypawlak: Zaraz juz to sobie wyjaśnilismy.
To konserwy zaczeły cenzurować w czasach AWS(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Konserwy są za dalszą formą cenzury co pokazuje ustawa stopLGBT
Czyli idąc twoim tokiem,
@Kaczypawlak: Co urwa?
@
@patykiem_pisane: niewyraźnie napisane? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Np tutaj
@Kaczypawlak: Niewyrazne to było te twoje porównanie z d--y do nie wiadomo czego XD
@patykiem_pisane: do tej pory takie obrazki są, więc jaki zakaz?
@patykiem_pisane: że wybiórczo do tematu podchodzisz, źli Polacy nie wpuszczają imigrantów, którzy sami na Białoruś przyjechali( ͡° ͜ʖ ͡°) Odpowiednio męczone dane taki dają przekaz¯\_(ツ)_/¯
@Kaczypawlak: Bo wcale do jej mieszkania nie wpadla policja z samego rana XD
Albo