Aktywne Wpisy
Moreso_pl +589
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
dotankowany_noca +307
Jestem z różową na city breaku w Oslo i chcieliśmy w jedno miejsce pojechać pociągiem. No to normalnie z doświadczenia kupiłem bilet z miejscówką nr 135 i drugi bilet, żebyśmy siedzieli razem, z miejscówką 648 (żeby mieć miejsca obok siebie).
A dopiero w pociągu ogarnąłem jaki oni mają #!$%@? system numerowania siedzeń xD Ni #!$%@? nie rozumiem o co chodzi, przecież to nie jest logiczne.
#pociagi #pkp #pdk #norwegia #heheszki
@Lilac
@tusk
@kitsunegari:
-Stacja #!$%@? górne, jeden tor, koniec świata, psy dupami szczekają, budynek postawiony w czasach komu... nie, nie komuny- w czasach zaborów, ZMODERNIZOWANY w czasach komuny, czyli dodano drzwi do kibli i świetlówki
-Pani Janina pracuje tam za szybą od 30 lat, siedząc w fotelu i obsługując stale tych samych
@zasadzka01: Jak nie jedziesz sam i chcesz zarezerwować 1 miejsce przy oknie i drugie w środku obok tego przy oknie to powodzenia
@kitsunegari: psssst, te numerki to była hiperbola, żarcik taki.
PS. Akurat z 72 i 73 trafiłeś jak kula w płot, takie miejsca nigdy nie są obok siebie. Co najwyżej są w tym samym przedziale w wagonie przedziałowymi.