Aktywne Wpisy

Porobiony420 +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +89
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

To już ponad rok z 15 letnią Toyotą, a właściciel wciąż chyba płaczę, że sprzedawał. (ʘ‿ʘ)
W komentarzu wiadomość z dnia zakupu
#motoryzacja #samochody #ciekawostki
źródło: comment_1641369817nN7ukPTA5nizogOk3a90G3.jpg
Pobierz@Larsberg: @nowy89: @Fushnikov: @dracul: @Karlovsky: @KatpissNeverclean: Toż to Avensis 1.8 benzyna z 2006r.
źródło: comment_1641402280nCDp3If9dnrdyneoudQaUp.jpg
PobierzJak byłem mały, rodzice mieli takiego blaszaka Renault. Pod koniec lat 90 sprzedali go gościowi z tego samego miasta.
Jeździł nim ponad 20 lat. Co jakiś czas przychodził i opowiadał jaki to jest doskonały samochód. Jak przerobił go na kampera i zwiedził nim pół Europy.
Wiedziałem gdzie mieszka i co jakiś czas patrzyłem na podwórko czy
1. Gość kupił ode mnie dwa auta naraz. W jednym mu opuściłem 300 zł na naprawę pompy wspomagania bo szarpało. Dzwoni po tygodniu że mi odda ta kasę bo jednak nie pompa tylko wężyk zagięty.
2. Gość kupił moje mx-5. Średnio co pół roku dzwoni i opowiada jak auto, co w nim zrobił, jaki szczęśliwy. Ostatnio mówi że jak będę w okolicy to mam dzwonić
Później że widzi że paczka odebrana, jak się sprawuje czy wszystko ok, no koleś masakra. Jeszcze raz chyba dzwonił ale nie odbierałem.
@100piwdlapiotsza: Jak już wymienisz połowę auta, to żal sprzedawać :-)
A to stary trup zajeżdżony przez niemca - więc w drugą stronę też są przeginki.