Aktywne Wpisy

szczszz +716
Dlaczego niezalogowani nie widzą wpisów na tagu #nieruchomosci
źródło: Screenshot_20240903_180646_com.brave.browser
Pobierz
homerox2000 +66
Wdałem się w dyskusję w Internecie i czuję się jakbym grał z gołębiem w szachy.
Facet wrzucił wpis, że SCT to zielony komunizm, bo nie każdego stać na nowe auto.
Dyskusja:
-ale wiesz że do 2032 auta z euro 6 stanieją?
-nie stanieją, bo handlarze zawyżą ceny!
-Jak auto będzie starsze o 8 lat, to musi stanieć, poza tym SCT już weszło i dla EURO 2 nie zawyżyli.
Facet wrzucił wpis, że SCT to zielony komunizm, bo nie każdego stać na nowe auto.
Dyskusja:
-ale wiesz że do 2032 auta z euro 6 stanieją?
-nie stanieją, bo handlarze zawyżą ceny!
-Jak auto będzie starsze o 8 lat, to musi stanieć, poza tym SCT już weszło i dla EURO 2 nie zawyżyli.
źródło: EXCEL_ZhQnmzYsdr
Pobierz

To już ponad rok z 15 letnią Toyotą, a właściciel wciąż chyba płaczę, że sprzedawał. (ʘ‿ʘ)
W komentarzu wiadomość z dnia zakupu
#motoryzacja #samochody #ciekawostki
źródło: comment_1641369817nN7ukPTA5nizogOk3a90G3.jpg
Pobierz@cieply_chlodniarz ja mialem dokladnie tak samo jako sprzedawca, co goscia spotkalem (male miasto) to sie pytalem jak tam autko. Spowodowane bylo to tym, ze robiłem progi na pianke i beton i ciekawilo mnie jak to trzyma ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1641388981w8AlxQDoGXFyrO7jp4baKI.jpg
PobierzKolega kupił nową skode octavie to spuszcza się na nią do tej pory mimo, że ma już ją dwa lata - robi jej zdjęcia chyba codziennie, na służbowym laptopie ma jej fotę na tapecie, kupił etui do pilota aby się nie rysowało w kieszeni xDD opowiada o tym aucie ludziom z ze stanów i Azji - a to gruz
@aksal89: Jak mogłeś oddać swoje maleństwo w obce ręce, skąd wiesz czy nie trafiło na sadystę, który będzie ruszał z trójki?
dzisiaj oddałem na badania techniczne...
do wymiany jak zwykle tylko:
- olej
- klocki