Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 94.4% (490)
- Nie 5.6% (29)
dexter-morgan +56
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Przecież ten nasz k--------k, zarządzany od wielu wielu lat przez totalnych matołów, zawodowych polityków, którzy w normalnym otoczeniu biznesu by zbankrutowali, teraz zarządzają miliardowymi spółkami skarbu państwa, a nawet naszą walutą.
Wyobraźcie sobie co by było gdybyśmy musieli konkurować z sąsiadami, gospodarczo czy militarnie.
Przecież zmietli by nas z mapy Europy raz dwa. Nie, nie wylądowalibyśmy za niemiecką granicą.
Polska klasa polityczna to dno, totalne bezmózgi rządzą prawie 40 mln krajem i do tego mają swoich fanów.
I nie, nie chodzi nawet o to kto za kim jest, cała klasa polityczna do zaorania.
#nbp #bekazpisu #tvpis #nieruchomosci
Nie zdziwię się jeśli #bekazpisu wyprowadzi nasz kraj z UE, a potem NATO.
@Ziomal4321: jeśli tak się stanie to podzielimy los Białorusi, i pewnie Ukrainy
@programista15cm: czy na prawdę uważasz, że naszym krajem zarządzają najlepsi z najlepszych?
@programista15cm: ograniczenia w pewnym stopniu są, to fakt, z tym, że szczególnie doświadczenia ostatnich lat pokazują, że interes narodu jest najmniej istotny w tym wszystkim.
@programista15cm: czyli obniżenie konkurencyjności polskiej gospodarki poprzez "polski ład" jest decyzją wynikającą z warunków zewnętrznych?
@Volki: Byłeś na Ukrainie? Zobacz jak wygląda kraj, który nie jest w żaden sposób chroniony przed zapędami na zachodnią ekspansję Rosji.
Nie zrozumiałeś nawet mojego komentarza, zresztą takie porównywanie 1:1 jest kłamliwe. To na takiej samej logice mogę porównywać, że skoro Czechy nie miały planu Balcerowicza, więc po pierwsze w Polsce on nam nie pomógł, a po drugie Czechy wyszły lepiej bez tego planu niż my.