Aktywne Wpisy
zmarnowany_czas +11
Pytanie do bezdzietnych, którzy również nie planują dzieci w przyszłości — jaki jest wasz plan na przyszłość? Na starość? Jak się utrzymacie, jak macie zamiar przeżyć starość?
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę
Nie pytam aby oceniać, jestem po prostu ciekawy, ale i mam też znowu minimalum czasu, to myślałem skrobnąć coś na ten temat, ale potrzebuję jakichś informacji od samych zainteresowanych.
Komentarze w stylu "hehe jak coś to pójdę z liną do lasu" i inne bzdury będę

W Polsce nie brakuje pracy, brakuje tylko pracy pozwalającej na godne życie. W wielkich miastach jak Wrocław czy Warszawa można od ręki znaleźć pracę która nie pozwoli ci się utrzymać wynajmując mieszkanie w tym samym bloku w którym byś pracował. W powiatowych natomiast jest jeszcze gorzej - wszyscy solidarnie zarabiają od minimalnej do minimalnej+300, inżynier w mieście powiatowym zarabia 35zł/h (kasjer w Rossmanie w Warszawie dostaje 36zł/h).
Nie idzie w żaden sposób się pozbyć tego contentu bo nie ma on własnych tagów i jest dosłownie wszedzie.
Hehehe jaki żułty. Kremówki. Wyciągnijcie mnie.
Jan ruter trzeci łapał małe sieci.
No mnie to nie bawi, przepraszan.
Jak mnie nie bawi anime to wrzucam na czarno anime, waifu i manga i mam spokoj. A Te memy są wszedzie (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: comment_1641259496ZhQe1wDKxivYKRAZzwGTtm.gif
PobierzNie odmawiam nikomu prawa do infantylnego humoru ale powiini to tagować
Co innego że jest nocna i inne shity też lecą bez tagów więc to zgniły kompromis
źródło: comment_1641259982HdaudKyX8ZtgEGIAQyGuqh.jpg
Pobierzźródło: comment_1641280095vBxxq3P4pPTs180OFMJOHX.jpg
Pobierzźródło: comment_1641280182XlyR3FQoKHokFPketY9mpB.gif
Pobierz