Aktywne Wpisy

Teuvo +70
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

Dopiero przy większych akcjach wychodzi jak policja jest niedoinwestowana (kałach)
#limanowa #policja #sluzbymundurowe #polska #ciekawostki
źródło: 512970686_122262339062231178_7103576852269976098_n
Pobierz@alberto81: No i tak dobrze, że nie granatnik
Co w sumie tylko pokazuje jak niską opinie mam o ich kompetencji XD
Komentarz usunięty przez autora
@srgs: Nie no, jak ma jakieś dodatki funkcyjne to tak (często dawane po znajomości) ale podstawowe zaszeregowanie jest niskie. To główny problem w Warszawie 2k brakujących etatów w policji w mieście i chyba największy błąd Trzaskowskiego, że się tym nie zajął na poważnie (tylko dzielnice coś próbują ale to za mało). Uwaga tak, uprzedzając pytania, tak dodatki daje
@djtartini1: problemem jest to, ze ta formacja jest kompletnie skompromitowana i dlatego nikt normalny tam się nie pcha. Jak ktoś chce iść w mundur to wybierze PSP albo wojsko.
@apeee: Już o tym nawet nie mówię, ale już ci w policji mogą wybrać miasto, a Wawa się opłaca najmniej i nic z tym nie robi.