Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +17
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
#neuropa #prawo #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #zwiazki #rodzina #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
Rodzice śpiący w oddzielnych pokojach, prawie ze sobą nie rozmawiający, nie raz musiałam udawać że to ja zostawiłam u nich ten drogi podkład (totalnie niepasujący do mojej skóry) żeby jego matce nie było smutno przez coś co i tak dobrze wiedziała. Takie coś jest w stanie zryć beret o
Zabronimy ślubów i nie będzie rozwodów.
Zawierając małżeństwo cywilne tak się ślubuje?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@eschatoestetyzm: mogą być też motywowane c------m mężem, ale nawet jeśli chciałyby sobie po prostu "zmienić gałąź", to mają do tego święte prawo.
Co za bzdura.
Mężczyźni są tak samo często ofiarami przemocy, jak kobiety, tylko p-----c wobec mężczyzn jest społecznie akceptowalna, nie było żadnego "powszechnego" programu przeciwko przemocy wobec mężczyzn. Mężczyzna który zgłasza p-----c wobec niego jest "olewany".