Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1123
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +77
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Typiarka ma bloga na którym dodaje wpisy z poradami dla facetów na tindera.
Pisze, że laski lubią jak masz "sportową" sylwetkę, ale bez przesady, nie jak kulturysta.
Widać, że uprawiasz sport, ale twoje życie nie kręci się wokół cykli treningowych, diety, odżywek itd.
Po czym jako ideał takiej sylwetki dodaje zdjęcie kolesia, który jest trenerem personalnym i którego życie kręci się wokół treningów, diety i odżywek
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
wg niej bardzo ładną i męska sylwetkę, ale bez przesady ma kamil nożyński [pic rel]
barglik to przykład idealnej sylwetki
nauczcie się czytać dzbany
W jej wizji świata ktoś, dla kogo siłownia to cały świat, będzie wyglądał jak Schwarzenegger czy jakiś inny topowy kulturysta.
To jest tak na prawdę rada, która powinna brzmieć "Nie miej sylwetki topowego kulturysty" (mimo że pewnie tylko 2% mężczyzn ma do tego genetyczny potencjał ale c--j xD)