Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +243
Rad-X +64
Nowe osiedle we Wrocławiu. Nowy budynek zawalił się na "starszy" etap tego samego osiedla.
Na uwagę zwracają ściany zewnętrzne bloku zrobione z gówna do budowania ściań przedziałowych xD Oczywiście sprzedany/oddany do użytku
A po drugie warto zobaczyć na umiejscowienie balkonów w komentarzu
#wroclaw #nieruchomosci
https://gazetawroclawska.pl/katastrofa-budowlana-we-wroclawiu-na-blok-przy-ul-miedzianej-runela-sciana-sasiedniego-budynku-zdjecia/ar/c1-18914387
Na uwagę zwracają ściany zewnętrzne bloku zrobione z gówna do budowania ściań przedziałowych xD Oczywiście sprzedany/oddany do użytku
A po drugie warto zobaczyć na umiejscowienie balkonów w komentarzu
#wroclaw #nieruchomosci
https://gazetawroclawska.pl/katastrofa-budowlana-we-wroclawiu-na-blok-przy-ul-miedzianej-runela-sciana-sasiedniego-budynku-zdjecia/ar/c1-18914387
wysoki odsetek gwałtów jest pokłosiem patriarchatu :)
Fajne słowo
Na tym przykładzie. Dżizas. Jak ktoś napisał: świat nie jest czarno-biały. To nie tak, ze każdy problem zwalisz na patriarchat, ale to nie znaczy, że problem nie istnieje. Tak samo jak feministki nie
dziewuchy dziewuchom: seksizm wobec mężczyzn nie istnieje!
feministki: no i czemu tylu młodych mężczyzn ma te obrzydliwe prawicowe poglądy? (╯︵╰,)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: No właśnie rzecz w tym, że tutaj nie ma nic z toksycznej męskości. A wymagania są spoko, bez wymagań nie ma rozwoju. To jest tradycyjna męskość, a nie toksyczna. Tyle, że tradycyjna męskość może tworzyć zdrowie społeczeństwo
Zaczerpnąłem sobie definicję tego z internetu: "kobiet stojących na straży patriarchatu (czyli systemu, w którym na czele hierarchii społecznej stoją mężczyźni, dominując w sferach polityki, ekonomii i kultury)."
@Faraluch: To bardzo ciekawe zjawisko musi być. Kobiety w większości jako grupa mają poglądy lewicowe. Protestują otwarcie gdy uważają, że chcą mieć prawo do aborcji. Są lewicowe najczęściej
a wg innej wykładni rasizm i dyskryminacja rasowa to to samo. ja też jestem zwolenniczką tej
Na każdego Bezosa, c---a kapitalistę wyzyskiwacza, szkolnego badboya który dręczy innych, Hitlera, przypada przynajmniej jedna kobieta, która się z nim rucha i mu pakuje kanapki, gdy ten idzie bić Żydów, czy wyzyskiwać Areczka.
Kobiece oczekiwania, komentarze i akceptacja mają ogromne znaczenie dla zachowań mężczyzn, a wiele kobiet siedzi, czeka na bogatego badboya 185+, uznając każdego innego
@magiczny_banan: Jestem ateistą, który uważa, że osoby LGBTQ+ powinny mieć prawo do zawierania związków a nawet wychowywania dzieci. Popieram aborcję i eutanazję. Pomogłem chyba odnaleźć się w IT większej ilości kobiet niż niejeden program do nich skierowany z takim samym założeniem (ale ja nie uważam kobiet za upośledzone i po prostu myślę, że
aha, a to co nazywasz toksyczną męskością (choćby ironicznie) bynajmniej nią nie jest i nikt też tak nie myśli. ba, feminizm nawet dopuszcza istnienie postaw i
@sadistikexekution: no tak, bo feministki z reguły nie stosują podwójnych standardów. To rzecz niespotykana.