Wpis z mikrobloga

@bydgoszczvx: Ale kto to widział te ceny Pure Havane… pamiętasz Grażyna jak dwa lata temu było po 160? Chcą nas z torbami puścić. Mówię Ci Szwagier za PRLu to nie było takich problemów.
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: w czepku urodzona jest ta hiena zza ściany, somsiod nasz wyrodny. Nowym Passatem z salonu próbował nas zdenerwować. Nie daliśmy się. To na złość nam kupił tester Ultra Zesta. Pamiętacie ten rzut na 11 listopada? Pawełkowi sprzątnął sprzed nosa ostatnią sztukę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@bydgoszczvx: Wujek, bo mi spadła zielona Zara 8.0 i chciałbym nową. Załatwisz mi? Aaaa Ty Gówniarzu jeden, taki dobry wypust rozwaliłeś, a teraz to już nigdzie tego nie ma. Następnym razem kup dwa na zapas! ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@bydgoszczvx: powiedz mi no przyjacielu. Ktory to ten Ted tym ananasem k---i? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zbieram listę zapachów do kupienia i mem mnie zainspirował
  • Odpowiedz
  • 1
@Amishia https://perfumehub.pl/ted-lapidus-lapidus-pour-homme-woda-toaletowa-dla-mezczyzn-100-ml

Jak wejdziecie do kibla na dworcu, otworzycie kabinę i zobaczycie, że na klopie siedzi wielki ananas z cygaretem w gębie to możecie się zdziwić ale przynajmniej będziecie już wiedzieć jak pachnie Tedek... Tylko fani Kourosa ogarną co tu się dzieje, bo Tedek to taki jego młodszy i trochę poświrowany brat. Potęga,którą udźwigną jedynie nieliczni. Zwykli śmiertelnicy zostaną zmieceni
  • Odpowiedz
  • 1
@bydgoszczvx: no to niebieski dostanie dwóch braci po świętach. Mam nadzieje, że się ucieszy ( ͡ ͜ʖ ͡)

Dziękuję <3

PS. Opis przepiękny. Nawet jakbym nie chciała ich kupić, to już bym chciala
  • Odpowiedz