Jakieś 30 wpisów od początku lajta olgierdano dodanych przez etatowych lateksów na tagu, ale skąd pomysł że ktoś go ogląda akurat, to czysty przypadek xDDDD
@justkilling: Obrazek przedstawia jedną osobę, a ty mówisz w liczbie mnogiej. Zakładam że po prostu nie jesteś w stanie swoim rozumem pojąć fleksji, odmianiałeś wyrazy na chybił trafił i stąd nieporozumienie. Ale teraz już wszystko jasne - chodziło o Fararę ¯\_(ツ)_/¯
@Zwanek: to naprawdę nie jest trudne przyporządkować osobę o tym nicku do jednej z grup. Jeśli Ci nie wyszło, spróbuj jeszcze raz, nie trać wiary. Jeżeli dalej za trudno to polecam 4 elementowe puzzle.
@justkilling: Ale zdajesz sobie sprawę, geniuszu, że Farara spełnia warunki więcej niż jednej z przytoczonych przeze mnie grup, nie? Próbowałeś być mądry, ale coś Ci nie pykło :v
@Zwanek: no więc geniuszu jeśli dwie grupy mają ból d--y, to zgodnie z fleksją która tak wspaniale rozumiesz powinieneś wiedzieć, że słowo lateksy może się odnosić również do obu grup. Pozdrawiam cieplutko.
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
#kononowicz
źródło: comment_1640278968ACAaye4CQ391jCO2OgX74O.jpg
PobierzPróbowałeś być mądry, ale coś Ci nie pykło :v