Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Pierwsze 20 minut nie napawało optymizmem, ale potem do samego końca czułem pozytywne emocje. I szczerze powiedziawszy dopóki nie wlazłem na wykop i na filmweb nie przypuszczałem, że będę tak odosobniony ze swoją opinią.
#matrix #film
Na filmwebie i wykopie same krytyczne oceny, bo siedzi tu banda plytkich dzieci, ktore oczekiwaly nie wiadomo czego (a glownie strzelania i prania mo mordach). Bardzo dobrze zrobili Wachowscy skupiajac
Podobały mi się nowe koncepcje, jakie za tym stały, podobają mi się nowi bohaterzy Bugs i Seq, niezła kreacja czarnych charakterów, a najbardziej świetny powrót Neo i Trinity, którzy byli lśniącym brylantem w tym filmie, chemia 1:1 z trylogii, co w tym wszystkim w zasadzie było, moim zdaniem, najważniejsze.
@Klepajro: No pierwsze trzy filmy z nowej fazy nie były zbyt dobre, takie na raz i do zapomnienia, a nad spider-manem każdy się spuszcza.