Wpis z mikrobloga

No to ja jestem chyba jakiś inny bo czuję się pozytywnie zaskoczony.

Pierwsze 20 minut nie napawało optymizmem, ale potem do samego końca czułem pozytywne emocje. I szczerze powiedziawszy dopóki nie wlazłem na wykop i na filmweb nie przypuszczałem, że będę tak odosobniony ze swoją opinią.

#matrix #film
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ojciec_Slabeusz: Rowniez jestem zadowolony. Film mial jest nakrecony naprawde niezle, fabula ma sens ani nie jest naciagana, w zaden sposob nie ma homo propagandy (czego sie balem). Grading zmienia sie caly czas zaleznie od scenerii, a pod koniec wpada w zielen.

Na filmwebie i wykopie same krytyczne oceny, bo siedzi tu banda plytkich dzieci, ktore oczekiwaly nie wiadomo czego (a glownie strzelania i prania mo mordach). Bardzo dobrze zrobili Wachowscy skupiajac
  • Odpowiedz
@Soothsayer:

mógłbyś napisać coś więcej? Ciekawi mnie jakie pozytywy widzą ludzie w tym filmie.

Podobały mi się nowe koncepcje, jakie za tym stały, podobają mi się nowi bohaterzy Bugs i Seq, niezła kreacja czarnych charakterów, a najbardziej świetny powrót Neo i Trinity, którzy byli lśniącym brylantem w tym filmie, chemia 1:1 z trylogii, co w tym wszystkim w zasadzie było, moim zdaniem, najważniejsze.
  • Odpowiedz
@wcaleniepchamsiewmultikonto: eh obrazanie ludzi bo innym nie podobal sie ten film. No szanujmy sie, ocen na filmwebie nie widzialem, na wykop wszedlem dopkero teraz. Wyszedlem z kina i mowie no max 5/10 bo sentyment, rozowy ocenil jeszcze nizej takze tak wypok ten zly
  • Odpowiedz
@Ojciec_Slabeusz przecież na wykopie nic nie nikomu nie podoba jeśli chodzi o kino a zwłaszcza takie produkcje jak Matrix, mcu czy Bond. Banda narzekających s--------n która jedyne co by ogląda to średnie komedie typu chłopaki nie płaczą
  • Odpowiedz