Wpis z mikrobloga

• 1
@defkor To ty się sapiesz. Ja tylko stwierdzam że ten berkowicz to dzban chociaż sam kiedyś na niego zagłosowałem. Gość mówi o statystyce tylko nie mówi już Wam dzbany tego że zaszczepieni przechodzą covida lekko i jest ich tylko 38 procent i są to w dużej mierze ludzie starsi co pomimo szczepień mają inne dolegliwości a przy okazji wykryto u nich covida w szpitalu. Ja przechodząc covida zrobiłem sobie sam test
  • Odpowiedz
  • 0
@pi73r odezwał się ten co zakatRzony chodzi do pracy i zaraza innych. Młody jesteś, będziesz tak robił dalej to w okolicach 40 rzuci Ci grypa na serce albo układ krwionośny i wtedy sobie przypomnij o moim komentarzu xD
  • Odpowiedz
  • 1
@tygry Nie ma sensu tłumaczyć. To są dzbany które powielają takie bzdury między sobą. Ja się dziwię czemu nie przejadą się na oddział zakaźny( sam pojechałem sprawdzić) i porozmawiać z lekarzami lub pielęgniarkami kto przyjeżdża w ciężkim stanie.
  • Odpowiedz
@Morritz:
Ale takich rzeczy to czepiamy się tylko w przypadku, gdy robi je TVPiS. Wolnym mediom oczywiście wolno w ten sposób manipulować i nie jest to nic złego? A dlaczego? No przecież dlatego, że są wolne, to chyba logiczne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jajcek: to chyba nie do mnie ten komentarz, bo nie pisalem o zadnej pracy xD
Po prostu mam beke, bo grypa to choroba na ktora wiekszosc ludzi nigdy nie chorowala/moze raz lub 2 w zyciu a Ty widze co chwila xD
  • Odpowiedz
  • 0
@jajcek ale zauwazyles cos takiego, ze masz geny z guwna i dlatego chorujesz? Normalni ludzie tego nie robia. Nikt nie pisze, ze nikt nie choruje ale wielu pisze ze niektorzy musza zdechnac, takie zycie.
  • Odpowiedz