Aktywne Wpisy

yahoomlody +29
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze

hokei00 +283
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz

Trudne do uwierzenia, oni mogą blefować i tworzyć atmosferę strachu przygotowują wszystko jakby ta inwazja miałą nastąpić.
Z Czeczenią mieli problem. Ukraina zrobiła ogromne postępu w ostatnie 6-7 lat, mocno mogą tam ugrzęznąć, a to wiedzą na pewno.
@Czimchik: Zauważ, że dla Rosji najlepszy moment do ataku nie jest po nowym roku, tylko w wigilię. Między świętami a nowym rokiem masa ważnych ludzi w świecie zachodnim ma wolne. Zaplanowali urlopy, wyjazdy, spotkania rodzinne. Nawet u mnie w firmie budowlanej mamy w tym czasie tradycyjny tydzień wolnego. Nie ma lepszego momentu do ataku, niż w nadchodzące święta.
To ostatni moment i okazja dla Rosjan aby to zrobić. Za rok być może zachód nie będzie tak podatny na szantaż energetyczny a armia ukraińska się wzmocni. To według mnie świadczy o tym, że nie żartują.