Aktywne Wpisy

Hellicon +113
Wy rozumiecie to, że naszym krajem rządzi człowiek, którego żona zostawiła, puściła się z innym, a on jej wybaczył? Następnie napisała książkę o sobie, w której tlumaczy dlaczego to dała mu drugą szansę i jak to bez niej nic by nie osiągnął. To jest wzór małżeństwa w tym kraju wg TVN.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #matriarchat #cuckold
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #matriarchat #cuckold
źródło: scaled_1000026734
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +325
źródło: 1000005736
Pobierz

#wiedzmin #seriale
źródło: comment_1640086199mb326pT8LTyRrtw2h2trBM.jpg
Pobierz@Mocaw: No mają. Kolega wyżej napisał "Kto by tam się przejmował żeby lepiej pokazać trening Ciri, jej relacje z wiedźminami i relacje między wiedźminami. Jakieś ciekawe dialogi" no i dostał 96 plusów.
Reszty twojego nieskładnego wywodu nie ma sensu komentować, mylisz gatunki fantasy itp, Generalnie nie masz pojecia o czym piszesz, bo się nie znasz na fantasy.
Witcher to nie GoT.
Typie...Czy mają uwagi do scenografii i chcą
@Mocaw: Nie wiem o ci chodzi, ale wygląda jakbyś mi nie wierzył więc tu masz z wiki o podgatunku Sword&Sorcery:
"Sword and sorcery's immediate progenitors are the swashbuckling tales of Alexandre Dumas, père (The Three Musketeers (1844), etc.), Rafael Sabatini (Scaramouche (1921), etc.) and their pulp magazine imitators, such as Talbot Mundy, Harold Lamb, and H. Bedford-Jones, who all influenced Robert E. Howard.[13] These historical "swashbucklers"
A nie no to sorry nie wiedziałem ,że serial nie może mieć scen dialogowych i budowania postaci jak w książkach na których jest wzorowany bo jest innego gatunku niż gra o tron i ksiązki na których jest wzorowana.(づ•﹏•)づ
@Mocaw: Gościu ty jesteś niedorozwinięty? Cały pierwszy sezon poświecili na budowanie trzech najważniejszych postaci tej historii. To wtedy tutejsze płaczki marudziły że nudne i przegadane i że właściwe niepotrzebne bo Cavill powinien non stop machać mieczem. Byłem tutaj też na tym tagu dwa lata temu i to wszystko pamiętam.