Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
cocklush69 +2
#psiarze
Ten tag służy do polaryzacji społeczeństwa, , popatrzcie na aktywność głównych krzykaczy tagu, ruskie onuce. Wszyscy którzy się tu udzielają w agresywnym tonie, jesteście ofiarami ruskich trolli, żal mi was
Ten tag służy do polaryzacji społeczeństwa, , popatrzcie na aktywność głównych krzykaczy tagu, ruskie onuce. Wszyscy którzy się tu udzielają w agresywnym tonie, jesteście ofiarami ruskich trolli, żal mi was

No miał to niby być cliffhanger. Dobry, czy zły to nie będę oceniał. Bardziej mnie interesuje jak potoczą wątek planów Emhyra wobec Ciri. W książkach ciągle była mowa że chce ją poślubić i spłodzić dziecko. Bez znajomości jego tożsamości nie było to jakoś bardzo kontrowersyjne. Tożsamość poznajemy niemal w momencie jak z planów rezygnuje. Tu jak będą chcieli
@dawid-hopek: Drzewo teges szmeges
@Krs90 Pasowałoby lepiej ujawnić dla kogo pracuje Rience niż ujawniać ojca?
Serial jest tak złożony, że mocodawca Rienca gra póki co drugie albo i trzecie skrzypce w fabule. Widz wzruszyłby rękami, gdyby go już poznał.
@Halbr: No a Emhyr? Jego w ogóle w fabule praktycznie nie ma, więc wzruszenie rękami jest jeszcze mocniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krs90 Jest duchem. Ciągle o nim gadają, wiadomo że jest kołem napędowym Nilfgaardu. Tym największym antagonistą właśnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ciri mocy nie traci przez użycie magii ognia - ona swojej mocy magicznej się wyrzekła na pustyni Korath, czyli zrobiła to dobrowolnie po zobaczeniu, jaki wpływ miała na nią moc zaczerpnięta z ognia.
Tak samo nie podoba mi się motyw zakazu co do ognia w serialu,
@Azura: Po wywiadach z nim, myślę że tak. Gość jest fanem książek i gier, to dlaczego miałoby mu nie zależeć na jak najlepszym przeniesieniu tego na ekran?