Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
cocklush69 +2
#psiarze
Ten tag służy do polaryzacji społeczeństwa, , popatrzcie na aktywność głównych krzykaczy tagu, ruskie onuce. Wszyscy którzy się tu udzielają w agresywnym tonie, jesteście ofiarami ruskich trolli, żal mi was
Ten tag służy do polaryzacji społeczeństwa, , popatrzcie na aktywność głównych krzykaczy tagu, ruskie onuce. Wszyscy którzy się tu udzielają w agresywnym tonie, jesteście ofiarami ruskich trolli, żal mi was

@Kawaleriapl: To jaki argument ma padać skoro Wiedźmin jest na podstawie książki?
Nie rzucam się tutaj o kolor skóry jakiejś postaci czy zamienionym dialogu, ale jednej z najbardziej istotnych kwestii biorąc pod uwagę całą sagę więc olanie go też będzie słabe.
@Kawaleriapl: Wiesz o tym że gry od cdpr nie opowiadały historii z książek tylko były niejako ich nieoficjalną kontynuacją?
Zwlaszcza, że wielu fanów książki jest niezadowolonych, a zazwyczaj serial chwalili ludzie (mowie o 1 sezonie) co nie czytali jej wcale.
@200Amra:
Nie obraź się, ale wypowiedź kogoś kto pisze "w cale", zamiast "wcale" nie ma większego znaczenia.
@Krs90:
W ostatnim odcinku ostatniego sezonu okaże się z baba jaga to tak naprawdę John Wick i cyk, mamy cross-over i Keanu przejmuje pałeczkę.
@TeselACC: Tak, ale nie na zakończenie drugiego sezonu, to powinni dać za nie wiem 2-3 sezony? Na tym etapie powieści, wprowadzenie bezpośrednio Emhyra jest absolutnie zbędne skoro jest taka ilość innych ciekawych wątków. Obecnie absolutnie wystarczyliby posłańcy czy listy. Skończy się to tak że znowu nawalą różnych wątków i będą jechać absolutną
I obraziłeś się. Ale po użytym słownictwie też widzę, że nie ma sensu dyskutować. Pisz jak patol analfabeta, bądź traktowany jak patol analfabeta.