Wpis z mikrobloga

#psiarze

Ten tag służy do polaryzacji społeczeństwa, , popatrzcie na aktywność głównych krzykaczy tagu, ruskie onuce. Wszyscy którzy się tu udzielają w agresywnym tonie, jesteście ofiarami ruskich trolli, żal mi was
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cocklush69:

To celowa strategia ruskich trolli, piszą z sensem w paru tematach, żeby zamaskować brednie, które piszą o ruskich.

Jedyne, co możemy zrobić, to zasypać tag #psiarze propagandą anty-psy i przejąć tag.
  • Odpowiedz
@cocklush69 zgadzam się, to grzanie kolejnego tematu żeby skłócić ludzi: psiarze vs dzieciarze, psiarze vs nie-psiarze. Im więcej linii podziału w społeczeństwie tym lepiej dla kacapskich trolli.
  • Odpowiedz
Napisze delikatnie, że mam już gdzieś delikatnie, te wszystkie konflikty, nie mam na nich wpływu, lepiej zając się pożyteczniejszymi rzeczami.
  • Odpowiedz
tag służy do polaryzacji społeczeństwa,

@cocklush69: to prawda

psy również służą do polaryzacji, ale już bez kontekstu politycznego. mnie somsiad z góry od 20 lat polaryzuje swoim fafikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
: to teraz jak ktos nie lubi psów, to jest ruska onuca?

@A330: nie, ale głównym korbowym jest wielkinos, znany konfiarz. A temat psów nie istniał dopóki nie zaczął kręcić afery.
  • Odpowiedz
onuca

@A330: teraz to jest narzędzie pomówienia.
Przedsmak miałeś już w czasach Covid, kto się nie zgadzał z narracją mediów czy sponsorów był wyrzutkiem społecznym.
Czasy są popi...ne jak mało co.
  • Odpowiedz
@cocklush69: Każdy sprzeciw i protest może być w złej wierze prezentowany jako "mowa nienawiści" i "polaryzowanie społeczeństwa". Dlatego jest taka walka, żeby cezurować i niszczyć jakikolwiek sprzeciw społeczny.
  • Odpowiedz