Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Ten tag służy do polaryzacji społeczeństwa, , popatrzcie na aktywność głównych krzykaczy tagu, ruskie onuce. Wszyscy którzy się tu udzielają w agresywnym tonie, jesteście ofiarami ruskich trolli, żal mi was
źródło: 1000000385
Pobierzhttps://wykop.pl/ludzie/growing3902
To celowa strategia ruskich trolli, piszą z sensem w paru tematach, żeby zamaskować brednie, które piszą o ruskich.
Jedyne, co możemy zrobić, to zasypać tag #psiarze propagandą anty-psy i przejąć tag.
@cocklush69: to prawda
psy również służą do polaryzacji, ale już bez kontekstu politycznego. mnie somsiad z góry od 20 lat polaryzuje swoim fafikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@A330: nie, ale głównym korbowym jest wielkinos, znany konfiarz. A temat psów nie istniał dopóki nie zaczął kręcić afery.
@cocklush69: to nie wchodź xD
@A330: teraz to jest narzędzie pomówienia.
Przedsmak miałeś już w czasach Covid, kto się nie zgadzał z narracją mediów czy sponsorów był wyrzutkiem społecznym.
Czasy są popi...ne jak mało co.
@cocklush69: Kolejny urojony "spin" psiarzy. Każdy to nie lubi piesków to dosłownie Putin
źródło: ruskibot
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora