Aktywne Wpisy
Zbanowali typa @Niesondzem, bo smial skrytykowac i wyrazic swoja opinie, ze taniec na rurze jest elementem promowania prostytucji oraz sposobem na atencje wsrod zdemoralizowanych kobiet. Wpis tez usuniety. Zycze wam aby ten portal upadl. Takiej cenzury Chinczycy by nie wymyslili chyba.
#takaprawda #oswiadczenie #p0lka
#takaprawda #oswiadczenie #p0lka
źródło: image_picker_C2B16C7F-281E-46D2-8CEB-6986A71F514A-19255-000016CA8CF78BE5
Pobierz
Koner1391 +44
źródło: Screenshot_1449
Pobierz

źródło: comment_1639883096Evnwqd0Gb87KwKBqJ28Ypo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@FotDK Sapkowski jest erudytą. To człowiek o ogromnej wiedzy i intelekcie. To że kogoś nie lubisz albo jego wypowiedzi go rażą nie czyni go jeszcze kretynem.
Twórcy gry to patałachy, podczas gdy napisali kontynuację książki na poziomie z fabułą która mogłaby być się facto rzeczywistą kontynuacją historii
Twórcy serialu mając wszystko gotowe na talerzu, nie trzymają się żadnych podstaw fabuły oprócz ich imion, ale Sapkowskiegu się podoba.
Ha tfu na dziada, od samego początku to jedynie chciwych i zazdrosny Polaczek, nie podobało mu się coś co jest dobrze zrobione z zazdrości, a g---o to pochwali bo
@FotDK: po pierwsze gość nie jest kretynem po drugie jego książki to nie jest dzieło są co najwyżej poprawne. Jedyne co w jego książkach jest na prawdę dobrego to ciekawe i oryginalne uniwersum które wymyślił od początku do końca reszta jest po prostu przeciętna.
"Sądzicie, że ja się będę przejmował tym, co jest w grze? A cóż mnie to może obchodzić. Szczególnie, że nie wiem co było w grze. Ale mogę kogoś zapytać – znam parę osób, które w te gry grało, ale niewiele. Obracam się raczej wśród ludzi inteligentnych”.