Wpis z mikrobloga

@QoTheGreat: Miałem do chłopa szacunek, w bo sumie dziadek i może nie rozumieć nowych mediów, no ale k---a jego zakłamanie mnie r-------o. Twórcy gry gnoje, a netflix supcio. W całej sytuacji jedynie żal mi Cavilla, bo to naprawdę spoko mordka i oddany fan.
  • Odpowiedz
  • 4
Sapkowski to dla mnie fenomen, jak taki kretyn mógł napisać takie dzieło

@FotDK Sapkowski jest erudytą. To człowiek o ogromnej wiedzy i intelekcie. To że kogoś nie lubisz albo jego wypowiedzi go rażą nie czyni go jeszcze kretynem.
  • Odpowiedz
  • 45
Według Sapkowskiego
Twórcy gry to patałachy, podczas gdy napisali kontynuację książki na poziomie z fabułą która mogłaby być się facto rzeczywistą kontynuacją historii

Twórcy serialu mając wszystko gotowe na talerzu, nie trzymają się żadnych podstaw fabuły oprócz ich imion, ale Sapkowskiegu się podoba.

Ha tfu na dziada, od samego początku to jedynie chciwych i zazdrosny Polaczek, nie podobało mu się coś co jest dobrze zrobione z zazdrości, a g---o to pochwali bo
  • Odpowiedz
Sapkowski to dla mnie fenomen, jak taki kretyn mógł napisać takie dzieło

@FotDK: po pierwsze gość nie jest kretynem po drugie jego książki to nie jest dzieło są co najwyżej poprawne. Jedyne co w jego książkach jest na prawdę dobrego to ciekawe i oryginalne uniwersum które wymyślił od początku do końca reszta jest po prostu przeciętna.
  • Odpowiedz
@yahoomlody no to panie zupełnie nie mówił

"Sądzicie, że ja się będę przejmował tym, co jest w grze? A cóż mnie to może obchodzić. Szczególnie, że nie wiem co było w grze. Ale mogę kogoś zapytać – znam parę osób, które w te gry grało, ale niewiele. Obracam się raczej wśród ludzi inteligentnych”.
  • Odpowiedz