Aktywne Wpisy
Randy_the_Ram +138
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
PanNieznanypl +111
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
A to nawet znalezisko z głównej
#gdansk #100dyskryminujacychbiznesow
@philosophy: Przykra sprawa. Nie lekceważę jej. W poniedziałek o 15:00 odniosę się do niej publicznie na konferencji prasowej.
Jakoś wcześniej żadna restauracja nie pytała czy masz HIV'a. A jest on znacznie groźniejszy od COVID'a.
"Most people who get HIV get it through anal or vaginal s-x, or sharing needles, syringes, or other drug injection equipment (for example, cookers)."
Czyli pytajac na słowo łamią prawo czy nie? Odpowiedź jest wiążąca czy nie? Właściciel biznesu może wybrać kto będzie jego klientem czy nie?
Segregacja sanitarna w przypadku COVID'a nie ma sensu i logiki ponieważ zaszczepieni również mogą zarażać, co było już wiele razy poruszane. Zaszczepienie służy tylko i wyłącznie zaszczepionemu, aby nie przechodził COVID'a