Aktywne Wpisy

AmarenoMORENO_00 +696
I tak to się dzieje w tym matriarchacie
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
źródło: temp_file2579597202026068900
Pobierz
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Zacznę od prawej: butelka na rowerowe (i nie tylko) wyprawy, światło mrygające do przyczepienia do buta lub plecaka/sakwy, koszulka ᶘᵒᴥᵒᶅ, matcha jako że lubię herbe, skarpetki świąteczne, książka o historii Niemiec, Triominos jako że rozpoczynam przygodę z planszówkami. Niesamowita ilość słodyczy, tabletki na przeziębienie, grzaniec, chipsy, ciastka z przepowiednią, napoje, zupki chińskie, zupka niemiecka , banan w panierce,kostki rosołowe no mnóstwo tego. Odkrywania nowych smaków będzie na dłuuuugi czas. Na zdjęciu brakuje najważniejszej rzeczy z paczki czyli listu, który zachowam dla siebie.
Paczka trafiona w 100%, rozpakowywanie to była radość sama w sobie (ʘ‿ʘ)
#pokapake
źródło: comment_1639824023JTjK5WHxrqRB7K9vsPlHI6.jpg
Pobierzźródło: comment_1639824207h6arMMpWT44kAr6U3nmE05.jpg
Pobierzźródło: comment_1639824227HYWKlJgZ37fvOI9qaSG5yq.jpg
PobierzPrzygotowanie paczki dla Ciebie sprawiło mi pewnie tak dużo radochy jak Tobie rozpakowanie xD
Życzę każdemu takiego odbiorcy jak Ty :)
Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze! (ʘ‿ʘ)
To nie dla @Wredna_pomarancza, to dla @leuler to (⌐ ͡■ ͜ʖ
źródło: comment_1639824676jn1nCDkpkQ37uUtFbFby36.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@leuler: Nie zapominaj o regularnym nawodnieniu !
@Brylant: ja mam rączki tutaj!乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@Paula_pi: woda dla rowerzysty to podstawa! Dziękuję za szerzenie tak dobrej inicjatywy!
@nie_mowie_po_kociemu: o kurde xD
Może w następnej edycji trafisz na mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)