Aktywne Wpisy

Twoja_tata +67
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

#wroclaw
@Twoja__Pani: a jest zagrozenie zycia? Jesli nie to sie na sor nie jedzie
@Twoja__Pani: raz bylem na sorze we Wro ale to mnie karetka przywiozla. Nie dostalem wtedy zadnej opaski, chyba, ze sie cos zmienilo
@93michu93: Przecież w POZie nie zszyją otwartej rany ciętej z tego co wiem, tam są lekarze pierwszego kontaktu, a nie chirurdzy.
@Synchronizator: palec zszyja, moja rozowa miala praktyki w POZ i szyla. Kazdy lekarz umie zszyc
@Twoja__Pani: ok, to nie wiedzialem, dzieki. Rzeczywiscie, moze na sor sie jedzie
@Lorkhan, sprawdziles to w ogole? Wpisalem w google i pierwszy strzal mowi, ze w ustawowe dni wolne od pracy masz calodobowo wiec nie zasmiecaj soru i jedz na swiateczna pomoc
@Twoja__Pani: no mowie ci, ze moja rozowa miala praktyki w POZ i szyla, to jak nie bedzie sie bawil?
Dodatkowo wlasnie zapytalem bo przyszla i na sor sie nie jedzie z przecietym palcem, moze pomoga ale nie musza i najczesciej i tka odesla do swiatecznej pomocy tylko, ze nawet nie wiesz.