Aktywne Wpisy

oblivixnz +81
Zanicjowalam wspólne wyjście z grupą ze #studbaza i 0 odzewu ( ͡° ʖ̯ ͡°) moj znajomy odpisał mi na to takie cos. K---a mam dosyć tego ze tak trudno sie z kims zakolegowac #damskiprzegryw i tego ze na tych grupkach nikt nie jest chętny kazdy by w domu siedzial (chociaż możliwe ze chodzi o mnie) i trzeba miec specjalne aplikacje(!!!) do szukania znajomych jbc
źródło: Screenshot_2025-04-03-17-11-57-440_com.facebook.orca_1
Pobierz
Lawsuit +31
Nie moge z beki jak widze pokolenie z ponizej plus minus 23 roku zycia jak wyjde na ulice gdzies xD
Wszyscy wygladaja doslownie jak sub5, absolutnie aseksualni, cofniete szczeki, aparaty na zeby, okulary, wąskie czaszki, wzrost krasnali... i wszyscy w tych workach chodzą xD
#blackpill #looksmaxing #chad #zwiazki #s--s #p0lka
Wszyscy wygladaja doslownie jak sub5, absolutnie aseksualni, cofniete szczeki, aparaty na zeby, okulary, wąskie czaszki, wzrost krasnali... i wszyscy w tych workach chodzą xD
#blackpill #looksmaxing #chad #zwiazki #s--s #p0lka
źródło: temp_file2519244245233668383
Pobierz

#wroclaw
@Twoja__Pani: a jest zagrozenie zycia? Jesli nie to sie na sor nie jedzie
@Twoja__Pani: raz bylem na sorze we Wro ale to mnie karetka przywiozla. Nie dostalem wtedy zadnej opaski, chyba, ze sie cos zmienilo
@93michu93: Przecież w POZie nie zszyją otwartej rany ciętej z tego co wiem, tam są lekarze pierwszego kontaktu, a nie chirurdzy.
@Synchronizator: palec zszyja, moja rozowa miala praktyki w POZ i szyla. Kazdy lekarz umie zszyc
@Twoja__Pani: ok, to nie wiedzialem, dzieki. Rzeczywiscie, moze na sor sie jedzie
@Lorkhan, sprawdziles to w ogole? Wpisalem w google i pierwszy strzal mowi, ze w ustawowe dni wolne od pracy masz calodobowo wiec nie zasmiecaj soru i jedz na swiateczna pomoc
@Twoja__Pani: no mowie ci, ze moja rozowa miala praktyki w POZ i szyla, to jak nie bedzie sie bawil?
Dodatkowo wlasnie zapytalem bo przyszla i na sor sie nie jedzie z przecietym palcem, moze pomoga ale nie musza i najczesciej i tka odesla do swiatecznej pomocy tylko, ze nawet nie wiesz.