Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rakiwo: @Chuseok: @icurw: Za 4 miesiące nikogo nie będzie interesowało wasze zdanie, zostanie wam szczekanie w internecie, a restauracje, kluby i kina będziecie sobie mogli w googlu pooglądać i dobrze, poziom IQ tego kraju skoczy gdy będziecie zmuszeni siedzieć w domu.
  • Odpowiedz
Wyobraź sobie, że pewnego dnia z jakiegoś powodu nie będziesz w stanie przyjąć n'tej dawki. I co wtedy?

@zogard: Jak to co? Kupi na czarnym rynku, żeby sie naszprycować.
  • Odpowiedz
@rakiwo: za chwilę im nie będzie przeszkadzać jak będą się skanować twarzą wchodząc gdziekolwiek, wy covidziarze i wasze niewolnictwo mnie czasem dołuje
  • Odpowiedz
@Killson: Dokładnie to samo p---------e słyszałem, gdy przy kupnie biletu samolotowego jest konieczność zapłacenia kartą, albo gdy dawano odciski do paszportów, że zabierają nam wolność i lada moment będą nas w klatkach trzymać. Wy szury ciągle wierzycie w światowe spiski zmieniają się wam tylko argumenty, których używacie.
  • Odpowiedz
za chwilę im nie będzie przeszkadzać jak będą się skanować twarzą wchodząc gdziekolwiek, wy covidziarze i wasze niewolnictwo mnie czasem dołuje

@Killson: pozamerytoryczny argument równi pochyłej, brawo, tak jak na szura przystało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz