Aktywne Wpisy

annlupin +6
macie wybrane horrory na jutro czy nie oglądacie se takich ugułem

freddd +5
Szukam takiego blatu na wymiar (orzech europejski)
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
ma ktoś info gdzie takowy można nabyć? z niektórymi sklepami niestety trochę trudno się dogadać.
źródło: biurko-regulowane-elektrycznie-dwusilnikowe-d2-bialy-z-blatem-orzech-eu
Pobierz

W tej chwili nie mam na kogo głosować ale widzę jedną różnicę: przynajmniej obecni podali wiadomość publiczną żeby wszyscy się dowiedzieli i będą odbierać cwaniakom dotacje. Poprzednio grube miliardy szły na kościół i różne fundusze polityków i ich rodzin i do końca szli w zaparte. nikt ich nie kontrolował. Liczyłem na rozliczenie PiS z tego złodziejstwa, ale niestety prezydent ich wszystkich ułaskawi. Wątpię żebym się doczekał. #polityka
Będzie kontrolowane czy aby na pewno każdy beneficjent jest spokrewniony z członkami partii albo co najmniej uiścił obowiązkową opłatę kopertową Panu Urzędnikowi, załączoną do wniosku
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Unifokalizacja: Tylko zastnawia mnie to- w sumie dlaczego mieliby cwaniakować i w jaki sposób. Ktoś wpisał jacht w projekcie, ktoś to zatwierdził, jacht kupiony, wszystko legitnie. Będą się czepiać szczegółów np. procedur przetargowych czy nie dali zarobić znajomym, ale poza tym nie sądzę, by coś znaleźli.
@Vinizius: płakupłak bo za pisu łeeeeeee
teraz rządzi KO która miała rozliczyć oszustów itdxD
Mela tobie na ryj. Ciekawe czy twoja trollownia też dostała co nie co z kpo.
Zawsze były publiczne informacje, o dotacjach z budżetu/UE. Rząd najpierw lekką ręką rozdawał, a "zauważył", że coś jest nie tal dopiero jak się sprawa w mediach rypła. Nie ośmieszaj się.
Jakoś
@Unifokalizacja: na jakiej podstawie? Nie rób z ust pupy, pokaż podstawę.