Aktywne Wpisy

dywergent +7
ile byscie byli w stanie mnie wesprzec na patreonie jakbym zalozyl kanal w ktorym ucze np. meneli i alternatywki nie wiem procesow stochastycznych albo nieliniowych przestrzeni i na koncu bylby egzamin gdzie byloby do wygrania np. 1kg fenibutu
źródło: 1752861475719167
Pobierz
donfallo +28

@sylwke3100: no i zajebiscie. A husaria niech płacze.
@sylwke3100: no i zajebiscie. A husaria niech płacze.
@TurboDynamo: No tak bo Husaria się tym będzie przejmowała( ͡° ͜ʖ ͡°) Raczej ci co się zaszczepili by bez przeszkód jeździć i latać xD
@sylwke3100: jesli ktos sie zaszczepił tylko z tego powodu to jest debilem
Nikt normalny nie wierzy, że to spisek. Natomiast każdy normalny wie, że każda taka kolejna akcja to większe możliwości inwigilacji. Pewnie już zapomniałeś przymus rejestracji karty sim który bym tłumaczony zmniejszeniem aktów terrorystycznych w Polsce? Powiedz mi, co komu przeszkadza, że ktoś anonimowo poleci samolotem? Już coraz częściej się mówi o likwidacji gotówki, co jest wprowdzane powoli, tak żeby nie
nikt mi nie wmówi że szczepienie 5 latków jest dla ich dobra. dla dzieci covid jest totalnie niegroźny, więc po co ryzykować szczepiąc ich preparatem, o którym być może dopiero za kilka lat dowiemy się, że ma negatywne skutki dla zdrowia? w imię czego to ryzyko?
mówią nam, że to