Aktywne Wpisy

Raum +750
W gorących jest wpis że 80% uczniów w szkołach średnich zrezygnowało z religii. Lekko mnie to uderzyło, bo pamiętam jak ja - nieco ponad 10 lat temu - będąc w ogólniaku złożyłem oświadczenie o rezygnacji z religii. Echo poszło po wszystkich nauczycielach xD a babka która uczyła mnie rok wcześniej tegoż przedmiotu przestała mi odpowiadać na "dzień dobry".
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
maciekrzezawa +181
Właśnie wróciłem z samotnej podróży do południowych Chin - Shenzen, Kanton i Xinping (okolice Guilin i Yangshuo). Przed wyjazdem nikogo tam nie znałem i organizowałem wszystko sam.
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny

#bekazfoliarzy #covid19 #neuropa #bekazprawakow #koronawirus. #koronavs
Lekarz to zawód, muszą mieć płacone za wykonaną pracę. I w przeciwieństwie do antyszczepów nie udają społeczniaków działających pro publico bono.
Dlatego mówię jeszcze raz: daj mi badania bo zaprzeczyles takiej wiedzy jak 2+2=4. Chcę na to DOWOD a nie twoje p---------e.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Przecież to szury się boją szczepionki, a nie normalni ludzie.
@Bover: Kto ci tak powiedział xD
Przecież to covidianie boją sie niezaszczepionych xD
@Bover: Przecież to wy napi#dalacie na każdym kroku, żeby sie wszyscy zaszczepili i boicie sie spotykać z niezaszczepionymi ludzmi xD
Ja słyszałem, że istnieją tacy, jak ty, ale pierwszy raz widze xD. Jeśli jesteś zaszczepiony, to czego sie boisz?
@rakiwo: Moj dziadek tez w czasie wojny mogl czerpac z wolnosci. Wystarczylo postarac sie o glejt i czasem dac lokalnemu dowodcy kilka informacji o partyzantach lub ukrywajacych sie zydach. Nie
Po kolei:
1. Tak, szury się boją (zwykły strach przed igłą lub paranoiczno-foliarski strach dotyczący działania szczepionki) dlatego właśnie się nie szczepią.
2. Prawidłowo używasz do mnie formy pluralis majestatis, bardzo mi miło
3. Nie wiem gdzie spotykasz tych "bojących się" niezaszczepionych. Spotykasz się ze słusznym ostracyzmem
Wracaj tam do swoje budy Neur0pku.