Wpis z mikrobloga

Lokal z poprzedniego wpisu usunął post o segregacji (poszli po rozum do głowy?), więc i ja usuwam wpis.

Ale zgodnie z trafną zresztą sugestią @SRzeyamlon od dzisiaj na tagu lądują tylko lokale z potwierdzonymi przypadkami weryfikacji, a nie postami na fejsie. Także proszę o wysyłanie namiarów na takie właśnie lokale (lub wołanie w komentarzach) - i te trafią na tag :)
#100dyskryminujacychbiznesow

#koronawirus #szczepienia
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rtg_: do story wstawili 9 godzin temu, +/- wtedy co wleciał post. Jestem troche zaskoczony że nikt tego jeszcze nie wytknął tym co o tym wspominają
  • Odpowiedz
@Rabusek: mi się wydaje że nie powinieneś usuwać. taka decyzja nie powstaje w głowie w ciągu 5 minut bez uprzedniego przemyślenia. jeśli decydują się to wrzucić to powinni ponieść konsekwencje.
  • Odpowiedz
jeśli decydują się to wrzucić to powinni ponieść konsekwencje.

@IceBeast: faktem też jest, że lokale mogą musieć stwarzać pozory, jak zresztą ktoś wytknął słusznie w komentarzu - jeśli ktoś jutro sie tam przejdzie i będą weryfikować paszporty, to lokal wróci na tag
  • Odpowiedz
@Rabusek: Po co usuwać wpisy? Wciąż mają zamordystyczne zapędy, a znieśli je jedynie przez hejt/spadek obrotów. Gdy tylko nadaży się okazja lub korzyści znowu to zrobią. Lepiej dać tylko info o zmianie.
  • Odpowiedz