Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Jeśli ich nie popierasz nie głosuj na nich ale przyjdź na protest bez wzgledu na to kto za nim stoi.
Po wejściu paszportów twoja lokacja będzie przypisana do nazwiska więc nie zaprotestujesz już więcej z obawy o zablokowanie kont.
#gospodarka #ekonomia #podatki #warszawa #firma #finanse #android #polska #historia #polityka
Super rada, tak samo mądra jak „zakupy możesz sobie zrobić w internecie”
bzdura, jak widać po ostatnim białostockim przypadku, lekarze boja się podejmować decyzji w każdej
@advert: No popatrz, a ja jako katolik szedłem razem z odklejeńcami z Razem kiedy była szansa uwalić debilne pomysły PiSu.
Widocznie niektórzy mają plemienną mentalność i wolą żyć pod butem pisowskiego dyktatu. ¯\_(ツ)_/¯
@Dawkins_Wszechwiedzacy: no popatrz, a ja nie wierzę w intencje Brauna i Mentzena i nie będę ich wspierał w zyskiwaniu poparcia, bo wiem że jeden zamordyzm chcą zastąpić innym.
wróg mojego wroga niekoniecznie jest moim przyjacielem, jeśli chce mnie wesprzeć w jednej sprawie, a urwać łeb w drugiej.
dlatego u nas właśnie
Obostrzenia zbyt mocno hamują biznes. Nawet niewielkie utrudnienie, np. konieczność akceptacji umowy po każdym na naciśnięciu klawisza na klawiaturze może wydawać się lekką