Wpis z mikrobloga

we wtorek Braun i Mentzen organizują protest przeciwko paszportom. Nikt inny nie go nie zorganizuje.
Jeśli ich nie popierasz nie głosuj na nich ale przyjdź na protest bez wzgledu na to kto za nim stoi.

Po wejściu paszportów twoja lokacja będzie przypisana do nazwiska więc nie zaprotestujesz już więcej z obawy o zablokowanie kont.

#gospodarka #ekonomia #podatki #warszawa #firma #finanse #android #polska #historia #polityka
ewolucja_myszowatych - we wtorek Braun i Mentzen organizują protest przeciwko paszpor...

źródło: comment_16393419701gS2gjqbR4flY62WlmoBxZ.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@advert: po aborcje sobie możesz jechać do Czech albo jakiegokolwiek innego kraju,

Super rada, tak samo mądra jak „zakupy możesz sobie zrobić w internecie”

poza tym to dotyczy mniej niż 1000 przypadków rocznie,

bzdura, jak widać po ostatnim białostockim przypadku, lekarze boja się podejmować decyzji w każdej
  • Odpowiedz
XD nie, nie będę maszerował ramię w ramie z katotalibami którzy chcieliby moją kobietę skazać na cierpienie gdyby nie chciała urodzić płodu bez mózgu.

@advert: No popatrz, a ja jako katolik szedłem razem z odklejeńcami z Razem kiedy była szansa uwalić debilne pomysły PiSu.

Widocznie niektórzy mają plemienną mentalność i wolą żyć pod butem pisowskiego dyktatu. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
No popatrz, a ja jako katolik szedłem razem z odklejeńcami z Razem kiedy była szansa uwalić debilne pomysły PiSu

@Dawkins_Wszechwiedzacy: no popatrz, a ja nie wierzę w intencje Brauna i Mentzena i nie będę ich wspierał w zyskiwaniu poparcia, bo wiem że jeden zamordyzm chcą zastąpić innym.

wróg mojego wroga niekoniecznie jest moim przyjacielem, jeśli chce mnie wesprzeć w jednej sprawie, a urwać łeb w drugiej.

dlatego u nas właśnie
  • Odpowiedz
@ewolucja_myszowatych: Chciałbym wejść w pewna polemikę, jeżeli w całej UE będzie taki paszport, Polska nie zostanie żadna twierdzą, prędzej w--------a z unii, zablokują całkowicie tranzyt i jesteśmy de facto w podobnym albo i gorszym położeniu.
  • Odpowiedz
@xevske: niekoniecznie, mógłby być też taki scenariusz że np. Mołdawia jako jedyna nie wprowadza paszportu i w ciągu roku migruje tam cały biznes który nie akceptuje unijnych reguł, w tym np. Tesla. W ciągu roku takie państwo znacząco sie wybija gospodarczo i pozostałe państwa sukcesywnie zdejmują zakazy.

Obostrzenia zbyt mocno hamują biznes. Nawet niewielkie utrudnienie, np. konieczność akceptacji umowy po każdym na naciśnięciu klawisza na klawiaturze może wydawać się lekką
  • Odpowiedz