@Przepoczwarzenie: @nickzgeneratora: @Igbt: @kowad: Zasada prawej dłoni. Kciuk wskazuje w którą stronę ma się przesuwać nakrętka a zgięte palce wskażą kierunek w którym trzeba kręcić. Tutaj obrazek (na przykładzie prądu akurat ale to tak samo dziala):
@nickzgeneratora: Kiedyś musiałem się zalogować do banku na telefonie, to nie zalogowałem się bo loginu nie pamiętałem a na kompie od strzała. Potwierdzam ( ͡°͜ʖ͡°)
@Vosemite ja żeby podać nowemu wspolokatorowi kod do domofonu musiałem z nim wyjść na klatkę i zasymulować spontaniczne wejście. musiał się przyjrzeć co wpisuje
@nickzgeneratora tak szczerze to nie ma w tym nic śmiesznego. Jak śruba jest mocno zapieczona to właśnie tak się robi. Wali się młotkiem raz w lewo raz prawo i w końcu puści.
@Vosemite ja żeby podać nowemu wspolokatorowi kod do domofonu musiałem z nim wyjść na klatkę i zasymulować spontaniczne wejście. musiał się przyjrzeć co wpisuje
@xqwzyts: To teraz dałeś mi do myślenia jaki mam pin do domofonu, lol nie pamietam a dopiero wchodziłem ( ಠ_ಠ)
źródło: comment_1639190340kiz6PPqWh3pdEH7dcVBqMy.jpg
Pobierzrighty tighty lefty loosey
@Przepoczwarzenie
@Svalbard
Taka ciekawostka co mi Pan na ślusarni powiedział "lewy gwin ma zawsze nacięcie na nakrętce"
źródło: comment_1639208167yKTutkpTouaBEsmAKkTy48.jpg
Pobierz@nickzgeneratora: Kiedyś musiałem się zalogować do banku na telefonie, to nie zalogowałem się bo loginu nie pamiętałem a na kompie od strzała. Potwierdzam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xqwzyts: To teraz dałeś mi do myślenia jaki mam pin do domofonu, lol nie pamietam a dopiero wchodziłem ( ಠ_ಠ)
@Przepoczwarzenie: to sporobuj odkrecic zawor w butli z gazem
:)