Wpis z mikrobloga

ja nie pamietam w ktora strone sie odkreca, ale moja reka tak

@Przepoczwarzenie: to tak samo ja z kodem do domofonu. Problem się zaczyna jak ręce coś się pomyli i zacznie od złej cyfry bo pamiętam wzór a nie jakie cyferki naciskam. Z niektórymi numerami telefonów które niby znam na pamięć mam tak samo. I właśnie dlatego cierpimy, bo odeszliśmy od świata analogowego do cyfrowego który nie jest naszym naturalnym
  • Odpowiedz
@Przepoczwarzenie: codo kierunku odkręcania to gdzieś kiedyś usłyszałem po angielsku zwrot "lefty loosey righty tighty" i od tego czasu nigdy nie miałem wątpliwości w którą się odkręca xD

@europa: z domofonem mam to samo, wpisuje go można to powiedzieć wizualnie i jak kiedyś musiałem podać go komuś przez telefon to nie potrafiłem xD
  • Odpowiedz
@Przepoczwarzenie: pamięć mięśniowa ratuje żyćko, potwierdzam

@nickzgeneratora: Kiedyś musiałem się zalogować do banku na telefonie, to nie zalogowałem się bo loginu nie pamiętałem a na kompie od strzała. Potwierdzam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Vosemite:

Pamietam jak grałem w Combat Arms. Fajna gierka, trafiłem kilka broni na zawsze (wczesniej się kupowało na kilka dni). I co? Stwierdziłem, że czas zmienić hasło na trudniejsze,
  • Odpowiedz