@Ogau: B--ń boże nie jestem wojskowym, ale służyłem w wojsku w ramach OSW. Niestety, dopóki choć jeden z naszych sąsiadów bliskich lub dalszych będzie posiadał armię dopóty utrzymywanie jej u nas będzie zasadne.
Niestety, dopóki choć jeden z naszych sąsiadów bliskich lub dalszych będzie posiadał armię dopóty utrzymywanie jej u nas będzie zasadne.
@tank_driver: zgadzam się. Nie mówię jedynie o imbecylach z Polski, a z całego świata. To jednak nierealne, bo zawsze się znajdzie ktoś, kto zabije za pieniądze. Najwyżej trzeba będzie płacić więcej ¯\_(ツ)_/¯
@Ogau: Zbrojenia to ogromny biznes, jedna z głównych gałęzi gospodarek dzisiejszych imperium. Nie prędko się tego pozbędziemy, dobrze że chociaż produkcję broni nuklearnej dało się jako tako wyhamować.
chyba nigdy mnie tak Putin nie przeraził jak w tej scenie - ewidentnie mega zestresowany, jaja spocone. Nie ma nic gorszego niż przestraszony socjopata o jego statusie i możliwościach
@bronislaw_wolnicki: To jest coś, co pisałem o niskich szefach ale na mega sterydach. Putin, to kurdupel, który musi pokazać innym jaki to on nie jest zajebisty, bo ma kompleks wzrostu (np. chodzi w butach na koturnach) i z tego powodu może
@kinlej: Wybudował wizerunek boga ze swojej osoby, teraz nie może sobie pozwolić na najmniejsze potknięcie, nawet takie, które można obrócić w żart. Presja zjada.
#rosja #usa #ukraina #wojna
@tank_driver: po pierwsze w wojsku to są miernoty, a nie Chady ( ͡° ͜ʖ ͡°). No i nie jest na tyle głupia, żeby wybierać mordercę z wyboru ¯\_(ツ)_/¯
@tank_driver: gdyby nie imbecyle idący do wojska na całym świecie to
@tank_driver: zgadzam się. Nie mówię jedynie o imbecylach z Polski, a z całego świata. To jednak nierealne, bo zawsze się znajdzie ktoś, kto zabije za pieniądze. Najwyżej trzeba będzie płacić więcej ¯\_(ツ)_/¯
@bronislaw_wolnicki: To jest coś, co pisałem o niskich szefach ale na mega sterydach. Putin, to kurdupel, który musi pokazać innym jaki to on nie jest zajebisty, bo ma kompleks wzrostu (np. chodzi w butach na koturnach) i z tego powodu może
@Alabama343:
Noga go swierzbi, żeby panu Ukrainę anektować.
Komentarz usunięty przez moderatora