Aktywne Wpisy

wonsz337 +562
Mój pradziadek 6 listopada 1941 kupił sobie za 1245 Reischmarek samochód BMW model 315 "Cabriolimosine" z 6 cylindrowym czterosuwowym silnikiem o pojemności 1.5L i mocy 37 koni mechanicznych. Mam chyba pełną dokumentację do tego pojazdu z prawdopodobnie dowodem zakupu na picrelu.
#historiamotoryzacji #motoryzacja #historia #2wojnaswiatowa
#historiamotoryzacji #motoryzacja #historia #2wojnaswiatowa
źródło: IMG_20250706_044517
Pobierz
pieknylowca +175
Uwielbiam takie boomerskie gadanie jacy to oni nie są silni, zaradni, potrafią używać szybkozlaczki- no chyba że pada firma produkująca garnki w której pracowali od 35 lat, wtedy są bardziej zagubienie niż dzieci we mgle
źródło: 1000005515
Pobierz

Zasady sa proste: jeden plus - jedno mizianko.
#yuki #pokazpsa #samoyed #zebroplusy #psy
źródło: comment_16388810915lukpS0iDh3ITjwmUnDG8y.jpg
PobierzI jeszcze pytanko, bez problemów ze spaniem w domu czy jednak woli na zewnątrz ze względu na bycie taka zajebistą chmurką?
@ffrankowski: nadaje ale trzyba szybko zaczac, Yuki byla w takiej duzej klatce/wybiegu razem z reszta szczeniakow i matka, zeby odseparowac od innych psow no i u nas od 1szego dnia, w sumie bez wiekszych problemow. Spi jak jej wygodnie: w dzien pod stolem, albo przy kanapie a w nocy klatka/pod stolem, latem zazwyczaj przy drzwiach od ogrodu,
@MilowyLas: jesli dasz rade jakos wytlumaczyc to mojej rozowej to spoko, powodzenia, przyda sie. Dzieci w parku wielokrotnie probowaly xD