Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +367

mlody_czyzyk23 +81
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@SpasticInk: jak narazie to tylko te pasożyty antyszczepionkowe odbierają ludziom prawo do opieki medycznej, bo antyszczepy zapchały wszystkie szpitale.
@GrochenMochen: jest masa leków, metaanliza 1000 badań i poziom skuteczności w zależności od stadium choroby: https://c19early.com/
umiesz czytać ze zrozumieniem, czy cie to przerasta? Leki są blokowane w schematach a lekarze cenzurowani, BO SZCZEPIONKA, ostatnio ktoś na wykop wrzucał wyciek dokumentów z Pfizera gdzie były klauzule że nie może być alternatywnych metod leczenia. Podobny zapis ma
źródło: comment_1638874064BTe5rjc3tQO8NdKsfdjblb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@SpasticInk: uwielbiam jak im wychodzi, że więcej osób popiera ograniczenia dla niezaszczepionych, niż się zaszczepiło xD