Wpis z mikrobloga

@SpasticInk ja się nie skupiam na lekach czy ich dostępie, oraz nie poruszam tematu jakości naszej służby zdrowia. Ale chodzi mi o ograniczenia i lockdown... Osoby nie zaszczepione robią bałagan i widzimy co się dzieje. Nie ma żadnych przepisów dotyczących ograniczeń dla tych ludzi oraz nie ma obowiązku szczepień...
  • Odpowiedz
Jakie leki? Tylko jeden obecnie jest lek na COVID i nie ma wiekszej dystrybucji...

@GrochenMochen: jest masa leków, metaanliza 1000 badań i poziom skuteczności w zależności od stadium choroby: https://c19early.com/

umiesz czytać ze zrozumieniem, czy cie to przerasta? Leki są blokowane w schematach a lekarze cenzurowani, BO SZCZEPIONKA, ostatnio ktoś na wykop wrzucał wyciek dokumentów z Pfizera gdzie były klauzule że nie może być alternatywnych metod leczenia. Podobny zapis ma
SpasticInk - > Jakie leki? Tylko jeden obecnie jest lek na COVID i nie ma wiekszej dy...

źródło: comment_1638874064BTe5rjc3tQO8NdKsfdjblb.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SpasticInk: oglądałem wczoraj Polsat News i pokazywali wyniki badań opinii publicznej w sprawie restrykcji dla nie zaszczepionych: 44% na tak, 40% na nie i komentarz, że większość Polaków chce restrykcji. Ciekawe, że w sondarzach też obowiązuje reguła d'Hondta
  • Odpowiedz
- Z naszej ankiety wynika że 60% ludzi chce ograniczeń dla niezaszczepionych

@SpasticInk: uwielbiam jak im wychodzi, że więcej osób popiera ograniczenia dla niezaszczepionych, niż się zaszczepiło xD
  • Odpowiedz