Aktywne Wpisy

sudiczka +428
A cóż to takiego? To tylko siki słodkiego pieseczka na regale w Rossmannie. Wspaniale, że wprowadzili nowe zasady i już nie trzeba trzymać pieseczków na rękach! (。◕‿‿◕。)
#patologiazmiasta #psy
#patologiazmiasta #psy
źródło: 85A3EF90-1A1F-4411-9C84-671AE8A185C7
Pobierz
ksos +61
Czy ktos mi moze wytlumaczyc powod wysokich cen nieruchomosci w PL? Zarobki podle, brzydko, nie ma infrastruktury (2.5 mln domow nie ma kanalizacji XD), w kolo same homosoviecticusy, praca jak jest to u Janusza albo jakis outsourcing w korpo dla zachodu jak podczlowiek, pogoda ponura, ludzie niemili... #nieruchomosci

źródło: comment_16388576747imhoPhcLihEmE13miq0n8.jpg
Pobierz@Adam26cm: Faktycznie, bo VER powinien jeszcze dostać +10 s za trenowanie startu ruszając z alei po czerwonej fladze. I spaść na P4.
@11262: to jest argument pod tytułem "nie można krytykować wyroków sędzi Pawłowicz, bo to ona jest w Trybunale Konstytucyjnym a nie ty wykopku" xD
@justkilling: Nie. Nie ma najmniejszego znaczenia co chłop robił wcześniej. Nie masz prawa gwałtownie hamować przed innym samochodem na prostej. Co tu jest trudnego do zrozumienia? Każdy kierowca doskonale rozumie czym kończy się hamowanie z samochodem na skrzyni biegów.
@Tarec: Nie masz też prawa nie oddawać pozycji kiedy dostałeś takie polecenie, ty nawet nie masz odpowiedzi na pytanie co wg ciebie powinien zrobić żeby było dobrze tylko powtarzasz ten brake check jak mantrę
@justkilling: Napisałem co powinien zrobić - NIE HAMOWAĆ GWAŁTOWNIE PRZED INNYM SAMOCHODEM. Kolizja powstała wyłącznie dlatego, że wdepnął hamulec i za to dostał karę 10s, a nie za nie oddanie miejsca. Nie ma ŻADNEGO znaczenia czy i
@Tarec: no robił to przez całą prostą i nie doprowadziło to do oddania pozycji, z resztą nie piszesz co powinien zrobić, tylko czego nie powinien zrobić, ja się ciebie pytam co wg ciebie powinien zrobić, a na to nadal nie masz odpowiedzi.
Może kary dla Maxa za oddychanie? Nie widzisz sprzeczności że przez to że Hamilton nie chciał wyprzedzić Maxa,