Aktywne Wpisy
Knamga +411
Czy nasz gatunek przetrwa?? #spermiarzalert #bekazpodludzi
ziuaxa +246
Zazwyczaj wrocławska policja swoją niekompetencją, opieszałością, agresją albo ignorancją i kretynizmem po prostu niszczy życie uczciwym obywatelom. Tym razem stało się inaczej i przez brak mózgu wyszło jak wyszło.
Typ od prawie roku był poszukiwany listem gończym, a na stałe przebywał w miejscu zameldowania. XD XD
XD
Typ od prawie roku był poszukiwany listem gończym, a na stałe przebywał w miejscu zameldowania. XD XD
"Transportujący go policjanci — Daniel Ł. i Łukasz K. to niezwykle doświadczeni funkcjonariusze. Pierwszy w służbie jest od ćwierć wieku, drugi od 19 lat"
XD
Piątkowa
@Adam26cm: Faktycznie, bo VER powinien jeszcze dostać +10 s za trenowanie startu ruszając z alei po czerwonej fladze. I spaść na P4.
@
@11262: to jest argument pod tytułem "nie można krytykować wyroków sędzi Pawłowicz, bo to ona jest w Trybunale Konstytucyjnym a nie ty wykopku" xD
@justkilling: Nie. Nie ma najmniejszego znaczenia co chłop robił wcześniej. Nie masz prawa gwałtownie hamować przed innym samochodem na prostej. Co tu jest trudnego do zrozumienia? Każdy kierowca doskonale rozumie czym kończy się hamowanie z samochodem na skrzyni biegów.
@Tarec: Nie masz też prawa nie oddawać pozycji kiedy dostałeś takie polecenie, ty nawet nie masz odpowiedzi na pytanie co wg ciebie powinien zrobić żeby było dobrze tylko powtarzasz ten brake check jak mantrę
@justkilling: Napisałem co powinien zrobić - NIE HAMOWAĆ GWAŁTOWNIE PRZED INNYM SAMOCHODEM. Kolizja powstała wyłącznie dlatego, że wdepnął hamulec i za to dostał karę 10s, a nie za nie oddanie miejsca. Nie ma ŻADNEGO znaczenia czy i jak
@Tarec: no robił to przez całą prostą i nie doprowadziło to do oddania pozycji, z resztą nie piszesz co powinien zrobić, tylko czego nie powinien zrobić, ja się ciebie pytam co wg ciebie powinien zrobić, a na to nadal nie masz odpowiedzi.
Hit xD Przecież by dostał karę jakby nie oddał.
Może kary dla Maxa za oddychanie? Nie widzisz sprzeczności że przez to że Hamilton nie chciał wyprzedzić Maxa, ten