Wpis z mikrobloga

wykopek znający lepiej regulamin F1 od FIA. Nowe nie znałem.

@11262: to jest argument pod tytułem "nie można krytykować wyroków sędzi Pawłowicz, bo to ona jest w Trybunale Konstytucyjnym a nie ty wykopku" xD
  • Odpowiedz
@Tarec: rozmowa o brake-checku miałaby sens gdyby nie to że chłop dosłownie całą prostą dawał zarówno miejsce do wyprzedzenia, jak i nie szedł pełnym gazem, miał go puścić, tamten nie wyprzedzał to w końcu zahamował żeby w końcu go wyprzedził bo co miał zrobić jak dostał polecenie o przepuszczeniu?
  • Odpowiedz
apisałem co powinien zrobić - NIE HAMOWAĆ GWAŁTOWNIE PRZED INNYM SAMOCHODEM.

@Tarec: no robił to przez całą prostą i nie doprowadziło to do oddania pozycji, z resztą nie piszesz co powinien zrobić, tylko czego nie powinien zrobić, ja się ciebie pytam co wg ciebie powinien zrobić, a na to nadal nie masz odpowiedzi.

Jak Cię ktoś nie wyprzedza, to Cię nie
  • Odpowiedz
@Tarec: Czyli chłop miał wybór, albo zahamować by przepuścić Hamiltona co MUSIAŁ zrobić bo dostał polecenie przepuszczenia, którego nie mógł zignorować bo kara. Pomimo zjechania na bok i zwolnienia wciąż nie mógł go przepuścić i wciąż wisiała na nim kara ale jak zahamował to należy mu się kara za break check XD

Może kary dla Maxa za oddychanie? Nie widzisz sprzeczności że przez to że Hamilton nie chciał wyprzedzić Maxa,
  • Odpowiedz