Aktywne Wpisy

dumelosw +185
Biedna mama ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#sylwiaperetti #krolowazenady #paczkaperetki #p3retti #krakow #wypadek #l--------------c #krolowezycia #polsat
#sylwiaperetti #krolowazenady #paczkaperetki #p3retti #krakow #wypadek #l--------------c #krolowezycia #polsat
źródło: 83308
PobierzMirki pijcie ze mną kompot !
Po 6 miesiącach szukania udało mi się kupić autko:)
Renault kangoo 1,6 <3
Podziękowania do wszystkich Mirków z którymi mogłem pogadać o silnikach tce Vti i innych pure tech ach :)
#motoryzacja
Po 6 miesiącach szukania udało mi się kupić autko:)
Renault kangoo 1,6 <3
Podziękowania do wszystkich Mirków z którymi mogłem pogadać o silnikach tce Vti i innych pure tech ach :)
#motoryzacja

źródło: comment_1638847611F5FwOGBD1485Cv95KXX8Du.jpg
PobierzZmalał? Urus?
Komentarz usunięty przez moderatora
Sluzbowy maczek - poprosze, prywatnie zostane przy thinkpadach.
@dirtydenier: jeśli mówimy o MBP z 2016-2018 to jest na to akcja serwisowa. W 16-tkach wymieniają razem z baterią, więc w ogóle masz niemal nowego kompa.
Aktualizacja do 12 zepsuła funkcjonalność adapterów usb-c, nie działają porty usb i czytniki kart pamięci. Apple nigdzie nie informuje o tym problemie, a w changelogu bety 12.1 nie ma żadnej wzmianki że to naprawili.
Zresztą w 11 też był problem z adapterami usb-c, okazało się że to przez system adaptery zupełnie nie działały. Dopiero 11.2 to naprawiało
To zatrzymaj w ten sposób windows search, cwaniaku. Chwilę później chodzi z powrotem. Pomaga tylko wyłączenie usługi.