@myszon1410: Ale, że jaki kontakt? Że on zarażony i zgłosił np Ciebie? trzeba być giganormikiem by komuś coś takiego zrobić XD Nie wiem, podważyć, zakwestionować p---------e coviszura. Ale to dobre w sumie, można wykorzystać, jakbym się tak zaraził i poszedł na jakiś wiec pisu czy innej lewicy ale dopiero na drugi dzień zrobił test i powiedział, że stałem w pierwszym rzędzie, kaczor czy tam jakaś panienka z lewicy przechodziła obok
@AntemuralePrzegrywitatis: Normalnie, jedziesz autem i robią ci test. Niektórzy chcą wiedzieć na co chorują żeby móc szybko reagować. Powiem ci, że ja przed pandemia też się testowałem na grypę, zakażenia bakteryjne i inne tego typu. Fajna sprawa, bo jak lekarz wie, że to wirus to nie ładuje ci antybiotyku, a jak wie co to za bakteria to może lepiej antybiotyk dobrać. Ale potem takie asy dzwonią po karetkę jak już
@AntemuralePrzegrywitatis: No jakbym musiał chodzić do roboty i byłbym chory to pewnie bym chciał jakieś L4 i by mnie pewnie wtedy na test wysłali. Dlatego takich ludzi trochę rozumiem. Ja pracuję zdalnie i jestem rozliczany raczej w skali dłuższych zadań, a nie z dnia na dzień, więc jak ja tego kowida dostanę mimo szczepienia, to nie pójdę na żaden test, tylko po prostu zostanę w domu i jeśli będzie aż
@AntemuralePrzegrywitatis: ja np.zrobiłem test, by mieć pół roku status ozdrowienca i spokojnie móc w styczniu polecieć do Wloch na wycieczkę. ( ͡°͜ʖ͡°)
@kezu5osiem100: Jak ktoś to robi celowo z powodu takiego czy np. żeby sobie wolne zrobić to ok, ale beka z tych, co nie chcieli się na to złapać a i tak na to trafili xD
@KondProsty: mam ci kartę zgonu dać czy o co chodzi? Przecież codziennie umiera na covid po 500 osób, to na tyle dużo że nie powinno cię dziwić, że losowy typek z forum z rogalami akurat zna kogoś kogo znajomy niedawno umarł
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Ja pracuję zdalnie i jestem rozliczany raczej w skali dłuższych zadań, a nie z dnia na dzień, więc jak ja tego kowida dostanę mimo szczepienia, to nie pójdę na żaden test, tylko po prostu zostanę w domu i jeśli będzie aż